MALMO – CFR CLUJ 1-1. România, fără echipe în CHAMPIONS LEAGUE 2018

Campioana României, CFR Cluj, a terminat la egalitate în deplasare, 1-1, cu formaţia suedeză Malmo FF, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, ratând astfel calificarea în faza următoare a competiţiei. În prima manşă, campioana Suediei s-a impus cu 1-0 în Gruia

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 13:50
MALMO – CFR CLUJ 1-1. România, fără echipe în CHAMPIONS LEAGUE 2018

MALMO – CFR CLUJ 1-1. Formaţia CFR Cluj a remizat cu echipa suedeză Malmo, scor 1-1, miercuri, în deplasare, dar a ratat calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În tur, la Cluj, Malmo s-a impus, scor 1-0. Campioana României va continua însă în competiţiile europene şi evolua în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Pentru CFR Cluj a marcat Djokovici ’36, iar pentru Malmo a înscris Traustason ’55.

0-1: Djokovici a marcat în minutul 36, din foarfecă, de la aproximativ 10 metri, mingea lovind bara înainte de a intra în poartă.

1-1: Traustason a adus egalarea pentru Malmo în minutul 55, cu un şut la vinclu de la aproximativ 25 de metri.

Echipele de start:

Malmo: Dahlin – Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Bachirou, Christiansen, Rieks – Strandberg, Rosenberg. Rezerve: Andersson – Lewicki, Gall, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian. Antrenor: Uwe Rosler.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Deac, Ţucudean, Omrani. Rezerve: Vâtcă – Males, Lang, Mailat, Bordeianu, Peteleu, De Luca. Antrenor: Antonio Conceicao.

Malmo – CFR Cluj, în turul II preliminar din Liga Campionilor (miercuri, 20.15, Digi 1, Telekom 1, Look; în tur: 1-0). Ardelenii visează să întoarcă soarta calificării. 

Conștienți că în Suedia nu îi poate aștepta nimic mai rău decât ce s-a întâmplat săptămâna trecută în manșa întâi, când nu au trimis niciun șut pe poartă, ardelenii își pun toate speranțele în meciul de miercuri, care le-ar putea salva startul de sezon.

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT Echipele probabile:

    • Malmo: Dahlin – Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari, Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks – Rosenberg, Strandberg
    • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Ţucudean

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. După înfrângerea cu Malmo, la CFR s-a lăsat cu schimbări serioase: Marian Copilu, Bogdan Mara și Marius Bilașco au fost îndepărtați din conducere, iar antrenorul Edi Iordănescu a fost înlocuit cu Antonio Conceicao, ajuns pentru a treia oară pe banca vișiniilor. Portughezul a încercat să remedieze greșelile care au dus la eșecul din Gruia și promite că echipa sa va face totul pentru a întoarce în favoarea ei soarta calificării.

„Evident că Malmo pornește cu un avantaj mâine seară (n.r. miercuri, 1 august), din două motive. În primul rând, pentru că a reușit să se impună în meciul tur, de la Cluj, iar în al doilea rând pentru că se află în plină competiție. Adversarii au ritm și au puse la punct relațiile de joc. Am muncit pentru acest meci, am studiat meciul tur, am observat greșelile pe care le-am făcut și am încercat să le remediem.

Organizatorii partidei retur din turul III preliminar al Ligii Campionilor au anunțat că până, miercuri, se vânduseră 14.000 de bilete la meciul Malmo FF – CFR Cluj. Stadionul are o capacitate de 26.500 de locuri.

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. 

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Știm că Malmo e o echipă cu multe calități, e o formație foarte organizată, puternică în sectorul median, cu jucători foarte buni. Suntem conștienți că vom întâlni un adversar foarte valoros. În ciuda acestor aspecte, vom face totul pentru a întoarce soarta calificării în favoarea noastră”, a declarat Antonio Conceicao, la conferința de presă dinaintea meciului cu Malmo FF.

Campionii nu și-au revenit nici la primul meci de la revenirea tehnicianului portughez. Au făcut 0-0 pe terenul nou promovatei Dunărea Călărași (VIDEO), care a bifat al doilea rezultat surprinzător din tot atâtea partide în sezonul 2018-2018 al Ligii 1, după victoria din prima etapă în fața Viitorului (1-0 în deplasare). 

CFR Cluj a avut un start agitat de sezon. Edi Iordănescu a cucerit primul trofeu din cariera sa de antrenor, la prima partidă la cârma echipei din Gruia, 1-0 în Supercupa cu Craiova. Apoi a urmat egalul de pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoşani, scor 1-1, ultimul ”test” înainte de primul meci cu Malmo. Înfrângerea din turul cu suedezii i-a fost fatală lui Edi Iordănescu, care s-a despărţit pe cale amiabilă de campioana României, lăsându-i scaunul lui Toni Conceicao.

Clujenii au remizat împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, scor 0-0, la primul meci al nou-promovatei pe teren propriu în Liga 1, şi se deplasează în Suedia pentru a recupera înfrângerea din tur. De partea cealaltă, Malmo vine după victoria din campionat, scor 2-1 cu Norrkoping, şi vrea să continue seria de patru victorii consecutive în toate competiţiile.

Suedezii s-au întărit chiar înainte de dubla cu campioana României. Aceştia l-au adus pe Romain Gall, un american născut la Paris, cotat la 600.000 de euro. Suma pe care aceştia au plătit-o celor de la Sundsvall în schimbul său a fost cu 100.000 mai mică. De partea cealaltă, clujenii i-au adus în această pauză competiţională pe Mate Males, Andrei Radu, Robert Tambe, Adam Lang şi Giuseppe De Luca. Centralul partidei din Suedia va fi scoţianul Andrew Dallas.

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Schimbarea antrenorului, criticată de tehnicienii români

Mișcarea timpurie de la nivelul băncii tehnice a fost îndrăzneață și a dat naștere reacțiilor de tot felul. Chiar dacă șefii de la CFR au considerat că se impunea schimbarea lui Edi Iordănescu, pentru crearea unui „șoc la echipă”, nu toată lumea este de acord cu ei.

„Nu e bine ce s-a întâmplat acolo, era totuşi un antrenor care a demonstrat”, a comentat Mircea Rednic situația în care s-a aflat Iordănescu junior.

Alexandru Ioniţă este optimist înaintea partidei care va avea loc miercuri, 1 august, de la ora 20.15, în Suedia, în manşa retur a turului II preliminar al Champions League. Atacantul în vârstă de 23 de ani crede că formaţia antrenată de Antonio Conceicao are şanse mari să întoarcă rezultatul din meciul tur şi a făcut o comparaţie cu BVarcelona, care în urmă cu două sezoane s-a calificat în sferturile Ligii după ce a revenit de la 0-4 în meciul tur cu PSG. Catalanii s-au impus în retur cu 6-1. 

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT „Acolo cred că a fost un accident nefericit. El (n.r. Edi Iordănescu) a căzut nevinovat în toată disputa care a fost acolo. Nu e posibil să schimbi un antrenor după un meci pierdut”, a spus și Ioan Andone, la rândul lui antrenor cu două mandate la CFR, care în acest moment este manager la FC Voluntari.

„Am mai văzut și în Belgia după prima etapă… Dar el (n.r. Edi Iordănescu), totuși, a fost adus, i s-a dat încredere… A câștigat un trofeu, a jucat în 3 competiții diferite, echipa neomogenă… Nu știu ce s-a întâmplat acolo, ei știu mai bine. Nu e bine, era totuși un antrenor care a demonstrat”, a continuat „Puriul”, care în acest moment antrenează în Arabia Saudită, la Al Faisaly, club cu care se află la pregătiri în România.

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT Echipa probabilă a campioanei României

Arlauskis – Manea, Paulo Vinicius, Lang, Camora – Deac, Culio, Djokovic, Mailat – Țucudean, Omrani.

Malmo – CFR Cluj se joacă miercuri, 1 august, la ora 20:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. CFR Cluj se compară cu Barcelona. „Sunt sigur că vom întoarce rezultatul!” 

CFR Cluj se compară cu FC Barcelona înaintea meciului din returul turului II al preliminariilor Champions League. Campioana României s-a deplasat în Suedia, acolo unde se va duela cu Malmo FF, echipă care a câştigat prima manşă, scor 1-0, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Alexandru Ioniţă este optimist înaintea partidei care va avea loc miercuri, 1 august, de la ora 20.15, în Suedia, în manşa retur a turului II preliminar al Champions League. Atacantul în vârstă de 23 de ani crede că formaţia antrenată de Antonio Conceicao are şanse mari să întoarcă rezultatul din meciul tur şi a făcut o comparaţie cu BVarcelona, care în urmă cu două sezoane s-a calificat în sferturile Ligii după ce a revenit de la 0-4 în meciul tur cu PSG. Catalanii s-au impus în retur cu 6-1.

MALMO – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Iuliu Mureşan: “Mergem să ne calificăm!”

“Mergem să jucăm, să ne calificăm. Suntem foarte hotărâți să ne calificăm în următorul tur din Champions League. Echipa a jucat mai bine cu Dunărea Călărași, a fost mai multă determinare. Asta îmi dă speranțe că vom juca bine cu Malmo și vom reuși să întoarcem rezultatul. Șansele sunt 65%-45% în favoarea suedezilor, dar sunt sigur că ne putem califica. Conceicao a modificat ceva și cu fiecare antrenament se schimbă lucruri la echipă. Vom mai face unul, maximum două transferuri. Echipa e bună, trebuie doar să joace la adevăratul potențial”, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj.