Mama adoptivă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre prezentatoarea TV: „Îmi cere să bea o bere rece, de la frigider”

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre prezentatoarea TV, după ce s-a spus că vedeta a intrat în emisiunea „Mireasa - capriciile iubirii”, de la Antena Stars, beată. Vestea s-ar fi răspândit rapid, după ce grupul Viperele Vesele, ar fi postat un mesaj public.

01 iun. 2023, 17:41
Mama adoptivă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre prezentatoarea TV: „Îmi cere să bea o bere rece, de la frigider”
Mama adoptivă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre prezentatoarea TV

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre prezentatoarea TV. Paula Crăciunescu sare în apărarea brunetei și spune că nu are cum să fi consumat băuturi alcoolice, având în vedere că nu bea tărie. Mai mult decât atât, femeia spune că Gabriela conduce în drumul spre serviciu și nu și-ar permite să consume alcool.

Citește și: Gabriela Cristea nu se lasă afectată de acuzațiile că ar fi intrat beată în emisiune. Iată care e prima reacție a prezentatoarei TV

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre prezentatoarea TV

Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.

Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cu Tavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click.ro.

Potrivit grupului ‘Viperele vesele’, Gabriela Cristea nu putea să aibă nici măcar un discurs coerent în cadrul emisiunii, de la Antena Stars, pe care o moderează, în fiecare seară, de luni până vineri.

Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”, este o parte din mesajul postat de acestea pe Internet.