Mama Antoniei, reacţie uluitoare când a aflat că fiica ei este din nou însărcinată

Antonia a vorbit despre momentele mai puţin plăcute din viaţa ei, dar şi despre relaţia ei cu Alex. Au împreună doi copii minunaţi şi fiecare zi pentru ei este o binecuvântare. Mama artistei a mărturisit că, atunci când fiica ei i-a spus că aşteaptă al doilea copil cu Alex, a fost uimită.

30 mart. 2017, 07:09

În cea de-a patra ediţie a show-ului „Uite cine dansează„, vedetele şi-au prezentat poveştile de viaţa în paşi de dans sportiv! Cele zece perechi au pregătit coregrafii spectaculoase, care le-au reprezentat perfect stările, trăirile şi momentele care le-au marcat existenţa. Vedetele au vorbit despre cele mai importante intalniri din vietile lor, despre deciziile luate in momente in care credeau ca ar putea pierde totul, despre experiente care i-au marcat si despre povesti de dragoste care au existat sau exista si in acest moment.

Antonia a vorbit despre momentele mai puţin plăcute din viaţa ei, dar şi despre bucuria de a avea trei copii minunaţi.

„Încă de când eram mică mi-am dorit trei copii. Am spus că o să fac 3 copii şi chiar asta mi s-a întâmplat. Când i-am spus mamei, a doua oară, că sunt însărcinată, era şocată. Mi-a zis: Tu glumeşti, nu? Nu i-a venit să creadă”, a povestit cântăreaţa.

„Înainte să-l cunoască pe Alex a trecut prin nişte momente mai grele. Toţi avem suişuri şi coborâşuri. Alex i-a dat un refresh. Când mi-a spus că aşteaptă al doilea copil.. am zis: băă, copiii ăştia nu pierd timpul. Sunt puşi pe treabă”, a spus mama Antoniei.

Pe ritmuri de rumba si melodia „I belong to you” tot ce simte pentru Alex Velea, iar reprezentatia lor a fost apreciata de cei patru jurati.

UITE CINE DANSEAZĂ. Antonia şi Alex Velea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, dar sunt rivali în emisiunea „Uite cine dansează”. La ediţia de luni seară, Antonia a transpus în dans relaţia ei cu Velea, dar şi pe cea cu Vincenzo Castellano, de care încă nu este divorţată. Iar declaraţia pe care a făcut-o despre soţul ei chiar sub ochii iubitului a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

Vezi si: UITE CINE DANSEAZĂ. Antonia, declaraţie uimitoare despre Vincenzo. S-a întâmplat sub ochii lui Alex Velea