Mama beizadelei drogate rămâne în arest preventiv! Tribunalul București a respins cererea Mirunei Pascu de arest la domiciliu

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, rămâne în continuare în arest preventiv. Tribunalul București a respins cererea Mirunei Pascu de plasare în arest la domiciliu.

30 oct. 2023, 15:11
Mama beizadelei drogate rămâne în arest preventiv! Tribunalul București a respins cererea Mirunei Pascu de arest la domiciliu
Mama beizadelei drogate rămâne în arest preventiv!

Mama beizadelei drogate rămâne în arest preventiv! Judecătorii Tribunalului București au decis luni ca Miruna Pascu, mama șoferului în vârstă de 19 ani care a provocat tragedia din stațiunea Mai, să rămână în arest preventiv.

Citește și Un nou dosar pentru Vlad Pascu. Șoferul de 19 ani a fost trimis în judecată pentru accidentul din 2 Mai când, drogat fiind, a ucis doi tineri

Mama beizadelei drogate rămâne în arest preventiv!

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă în raport de inculpata Miruna Pascu. Menţine măsura arestului preventiv în raport de aceasta. În baza art. 242 alin. 2 Cpp, respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.

Recent, Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, şi fostul soţ, Claudiu Pascu.

Procurorii o acuză pe femeie că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. oamenii legii spun că ea ar fi ameninţat-o pe prietena fiului său că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În acelaşi dosar fiul său, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar fostul său soț, Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Miruna Pascu, lovită în repetate rânduri de fiul ei

În urmă cu ceva timp, Miruna Pascu a făcut o serie de declarații șocante și ar fi mărturisit că a recurs la toate ilegalitățile de care este acuzată  pentru a-l ajuta pe fiul ei să nu petreacă prea mult timp în închisoare. Mai mult, femeia nici nu ar fi vrut să privească imaginile cu trupurile neînsuflețite ale tinerilor uciși de Vlad și ar fi spus lucruri despre băiatul ei, în vârstă de doar 19 ani, că ar fi lovit-o de mai multe ori și că nu îl mai recunoaște.

„ A fost  întrebată de ce a încercat să intimideze o tânără martor. A spus că-i pare rău, dar că instinctul de mamă a făcut-o să acționeze altfel. Că îi este teamă de faptul că fiul ei ar putea petrece mult timp după gratii. Atunci, procurorii i-au arătat acesteia poze cu trupurile dezmembrate ale celor doi tineri care au murit în accident.

Femeia nu a vrut să le privească și a început să plângă și mai tare. A susținut că îi pare rău, că fiul ei este total pierdut, că ea l-a scăpat demult din mână și că de fiecare dată când a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, a fost lovită de Vlad. Că nu mai avea absolut niciun control asupra lui și că cel care se ocupa mai mult de el era tatălui lui, care-l alimenta cu bani și îi dăruise un apartament.

Femeia a insistat să dea vina pe fostul ei soț pentru situația fiului lor, spunând că tânărul a suferit foarte mult din cauza faptului că tatăl i-a părăsit pentru o altă femeie și a mai făcut un copil. A insistat asupra faptului că pur și simplu nu își mai recunoaște copilul, pe care îl consideră educat și sensibil, dar care nu o ascultă și o lovește”, ar fi declarat Miruna Pascu, potrivit Cancan.ro.

Citește și Stenograme și declarații șoc! Cum se droga Vlad Pascu alături de prietenii săi toxicomani. Detalii halucinante din viața beizadelei ies la iveală