Mama copiilor bătuţi cu bestialitate de tată s-a întors acasă: Era violent, de asta am plecat. Îmi iau copiii

Mama celor doi copii bătuți cu sălbăticie de tatăl care i-a și trimis femeii filmarea să o vadă din Anglia unde plecase la muncă s-a întors în țară. Femeia spune că nu a plecat numai pentru un câştig mai mare, ci pentru că soţul o bătea și pe ea.

09 apr. 2019, 12:48
Mama copiilor bătuţi cu bestialitate de tată s-a întors acasă: Era violent, de asta am plecat. Îmi iau copiii

„Era violent, de asta am plecat. Urma să mă întorc. Am primit videoclipul cu copiii și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Îmi iau copiii, dau divorț și asta fac. Am închiriat momentan o garsonieră în Tecuci. Știe poliția din Tecuci unde stau, alte detalii nu pot să mai dau. Băiatul a reacționat bine, fata nu prea bine, dacă zice cineva de rău, prinde… Fata mi-a spus că-i e dor de mine, că mă iubește… O să mă angajez, nu e problemă. Foarte urât din partea lui că a dat în copii. Nu sunt în măsură să dau un punct de vedere, chiar dacă este în arest. Acum instanța decide, nu eu”, a spus Gabriela Popa, mama copiilor bătuţi.

Un bărbat din Galaţi s-a filmat în timp ce-și bătea copiii, de 2, respectiv 5 ani, și a trimis filmarea mamei acestora, care l-a părăsit și a plecat la muncă în străinătate.

Citeşte mai mult