Mamă criminală. O femeie din Constanţa şi-a înfometat bebeluşul până la moarte

O femeie din Constanţa şi-a lăsat bebeluşul de nici două luni să moară de frig şi foame, copilul fiind dus la spital într-o stare deplorabilă. Cu toate eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa, bebeluşul a murit, iar mama care şi-a înfometat copilul până la moarte va răspunde acum în faţa legii.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 10:51
Mamă criminală. O femeie din Constanţa şi-a înfometat bebeluşul până la moarte

Copilul avea doar o lună şi jumătate. S-a născut la termen, perfect sănătos, cu o greutate de 3 kilograme, însă nu a fost motiv de bucurie pentru mama lui, care mai are acasă, în localitatea Vârtop (jud. Constanţa), încă şase copii. Bebeluşul a fost lăsat în frig şi nemâncat, iar când a fost dus la spitalul din Constanţa, cântărea mai puţin ca la naştere şi se afla în şoc hipotermic.

Citeşte şi Elevă trimisă în judecată după ce a stat o lună cu bebeluşul mort în casă. Nu ştia cine este tatăl copilului

În Serviciul de Urgenţă micuţul a făcut convulsii şi stop respirator şi cu toate încercările medicilor de a-l resuscita viaţa sa nu a mai putut fi salvată. Întrebată de medici ce alimentație i-a oferit copilului și cum i-a preparat-o, mama acestuia a spus că i-a dat lapte praf, dar nu a putut preciza de care anume şi nici câte mese pe zi.

Direcţia pentru Protecţia Copilului şi poliţia au deschis anchete, iar femeia ar putea să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Un caz similar dar cu final fericit a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, tot la Constanţa. O femeie, mamă a opt copii şi-a adus pruncul de numai o lună într-o stare jalnică. Acesta era înfometat şi murdar, iar pe corp avea urme de muşcături, însă medicii au reuşit să-i salveze viaţa.