Mamă CRIMINALĂ: Şi-a ucis NOU-NĂSCUTUL pentru că nu voia să îi STRICE VIAŢA SEXUALĂ

O femeie din Germania, Nadine Koenig, în vârstă de 20 de ani, a fost acuzată că şi-a ucis copilul nou-născut  pentru că nu era pregătită să aibă grijă de el şi considera că bebeluşul i-ar fi tulburat viaţa sexuală.

06 mai 2014, 06:53
Mamă CRIMINALĂ: Şi-a ucis NOU-NĂSCUTUL pentru că nu voia să îi STRICE VIAŢA SEXUALĂ

Nadine i-a tăiat gâtul bebeluşului său după o jumătate de oră după ce îl născuse. A folosit un cuţit de tăiat carpete.

Femeia a mărturisit apoi cu seninătate despre tratamentele inumane pe care i le-a aplicat bebeluşului. Astfel, ea a mărturisit că a făcut acest gest deoarece a considerat că un copil implică responsabilitate, iar ea nu este pregătită pentru aşa ceva şi că bebeluşul i-ar afecta viaţa sexuală. „Nu suport nici gândul că relaţiile mele sociale şi sexuale ar putea fi împiedicare de acest copil”, a mărturisit ea în faţa judecătorilor.

Citeşte şi Când ea vrea un bebeluş, iar el NU. Ce e de făcut?

Abominabilele fapte au fost comise de în februarie, anul trecut, scrie Daily Mirror. Tânăra născuse acasă, în locuinţa părinţilor ei. Nadine încercase mai întâi să îl sufoce pe bebeluş, apoi i-a tăiat gâtul. Ea a mai spus că se grăbea să plece la discotecă.

Încă o tragedie

Părinţii tinerei au declarat că nu au ştiut că fiica lor era însărcinată. După ce şi-a ucis bebeluşul, tânăra i-a ascuns cadavrul pus într-o sacoşă pentru cumpărături, sub un pasaj de pe malul Dunării, în apropierea locuinţei sale. După 12 zile, cadavrul bebeluşului a fost găsit de poliţişti, iar Nadine a fost arestată chiar din măcelăria în care lucra.

Mama fetei, Kerstin, în vârstă de 44 de ani, a fost stupefiată când a aflat de ce fusese în stare fiica ei. A scris un bilet de adio – „Ştiu ce a făcut fiica mea” – apoi s-a aruncat sub roţile trenului.

Procesul tinerei nu s-a încheiat. Dacă Nadine Koenig va fi găsită vinovată, ea riscă să facă închisoare pe viaţă.