Descoperire MACABRĂ la Cluj. Bebeluş MORT, găsit la groapa de gunoi

Săracii care trăiesc din colectarea deşeurilor de plastic de la groapa de gunoi de la Pata Rât au făcut o descoperire macabră în timp ce scotoceau printre gunoaie. Aceştia au alertat poliţia după ce au găsit cadavrul unui bebeluş, iar o echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 08:55
Descoperire MACABRĂ la Cluj. Bebeluş MORT, găsit la groapa de gunoi

Cadavrul unui nou născut a fost descoperit printre resturile menajere de la groapa de gunoi de la Pata Rât, din Cluj-Napoca, informează Newscluj.ro.

Poliţia a trimis la faţa locului o echipă complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, însoţită de medic legist din cadrul I.M.L.Cluj, care au efectuat cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Citeşte şi Şi-au îngropat bebeluşul abia născut în grădina din spatele casei

Până în prezent, anchetatorii nu au stabilit dacă bebeluşul s-a npscut mort sau viu sau dacă aparţine unei femei care trăieşte pe rampa de gunoi sau altcuiva.

În urma efectuării necropsiei nu s-au constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza şi felul morţii putând fi precizate după efectuarea examinărilor complementare necesare.

Citeşte şi Un bebeluş de 8 luni, lăsat să moară de foame. Vezi explicaţia HALUCINANTĂ a părinţilor