Mamă cu copilul în brațe, lovită cu pumnul în faţă de tatăl unui alt copil după un conflict la locul de joacă. Femeia a ajuns în stare gravă la spital

O femeie în vârstă de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu pumnul în faţă de către un bărbat. Incidentul s-a produs la un loc de joacă din Ploiești, iar martor au fost chiar copilul femeii agresate, pe care aceasta îl ţinea în braţe.

19 iul. 2021, 13:11
Mamă cu copilul în brațe, lovită cu pumnul în faţă de tatăl unui alt copil după un conflict la locul de joacă. Femeia a ajuns în stare gravă la spital

O mamă cu copilul în braţe a fost lovită cu pumnul în față. Agresorul este tatăl unui copil de la locul de joacă, cu care copilul femeii avusese un conflict.

Iniţial, mamele celor doi copii s-au luat la ceartă, iar ulterior bărbatul a intervenit nervos şi a lovit-o pe femeie cu pumnul în figură, aceasta neputând să se apere. Martor al acestei scene a fost chiar copilul femeii lovite.

Citeşte şi: Stewardesă, lovită cu pumnul în faţă de o pasageră. Femeia şi-a pierdut doi dinţi

În urma agresiunii, femeia lovită cu pumnul a fost transportată la spital și băgată în sala de operații.

Bărbatul care a agresat-o este cunoscut ca fiind o persoană violentă.

Incidentul nu a fost sesizat la Poliție, însă întreaga scenă a fost relatată de un martor Ulterior, poliția a deschis un dosar penal, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: Momentul în care a fost lovită Cristina Joia, surprins de camere VIDEO

Un caz asemănător s-a produs în urmă cu câteva zile şi în Bucureşti. O mamă a ajuns la spital, plină de sânge, după ce a fost lovită cu pumnul cu sălbăticie de către un vecin, chiar în fața fetiței sale. Totul s-a întâmplat în plină zi, când femeia ieșea pe ușa blocului. Agresorul a lovit-o din senin pe femeie, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.