Mamă denaturată: Şi-a mutilat copilul cu 90 de LOVITURI DE FOARFECĂ. Ce motiv a avut

O chinezoică şi-a rănit îngrozitor bebeluşul de numai opt luni, aplicându-i 90 de lovituri de foarfecă, cele mai multe pe faţă, apoi l-a lăsat singur în suferinţă. Copilul a fost găsit de unchiul lui, într-o baltă de sânge.

11 iul. 2013, 17:33

Micul Xiao Bao, un chinez cu vârsta de 8 luni, a fost victima unui atac cumplit al mamei sale. Femeia a luat o foarfecă şi i-a făcut faţa ciur, împungându-l cu această unealtă de 90 de ori!

Mama şi-a abandonat apoi bebeluşul pe care tocmai îl alăptase, iar băiatul a fost descoperit de unchiul lui, zăcând într-o baltă de sânge, în pat, cu dureri îngrozitoare, scrie Daily Mail.

Bebeluşul a fost dus la un spital din provincia chineză Jiangsu, de care aparţinea localitatea Xuzhou unde s-a petrecut drama. Medicii i-au pus 100 de copci, majoritatea pe faţă, pentru că acolo avea cele mai multe împunsături de foarfecă.

Întrebată de autorităţile pentru protecţia copilului de ce şi-a maltratat bebeluşul, femeia a spus că micuţul o muşcase de sân în timp ce îl alăpta. Vecinii au insitat pe lângă autorităţi să ia copilul din acea familie şi să îl interneze într-un centru pentru minori, pentru a nu fi expus altor eventuale atacuri din partea mamei lui, care suferă, se pare, de tulburări psihice grave. Autorităţile au refuzat însă.

Copilul trăieşte cu mama lui şi cu doi unchi care trăiesc din colectarea pentru reciclare a deşeurilor menajere. În China, bolile mintale sunt aproape un tabu, bolnavii neprimind asistenţă medicală şi nici medicamente pentru tratarea acestor boli.

Citeşte şi: Sunt atât de săraci, încât trăiesc într-o toaletă

Un sondaj publicat în 2009 de The Lancet, o revistă britanică, realizat în patru provincii din China, arăta că aproximativ 91% din 173 de milioane de chinezi adulţi bănuiţi că suferă de afecţiuni psihice nu au primit asistenţă medicală.