Mama Denisei Manelista a vrut să se sinucidă: „Am vrut să iau morfina ei, care a rămas!”

Dezvaluri tulburatoare facute, zilele trecute, de mama Denisei Manelista pentru WOWbiz.ro. La parastasul de pomenire al artistei, doamna Geta a recunoscut ca dupa plecarea fetei sale, primul sau gand a fost acela de a-si curma zilele.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 07:18
Mama Denisei Manelista a vrut să se sinucidă: „Am vrut să iau morfina ei, care a rămas!”

La 9 saptamani de la momentul mortii fiicei sale, Geta, mama Denisei Raducu, marturiseste ca a vrut sa se omoare. Femeia indurerata recunoaste ca, la scurt timp dupa ce fiica sa a inchis ochii pentru totdeauna, ea si-a dorit sa-si incheie socotelile cu viata. Cautand solutii de a-si pune capat zilelor, mama Denisei a avut pornirea de a inghiti un pumn cu pastile, respectiv medicamentele fiicei sale care ii ramasesera in casa dupa tratamentul de cancer.

Gest RADICAL făcut de iubitul DENISEI MANELISTA. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

“Eu nu acceptam ce se intampla (n.r: ca Denisa va muri) si ii tot spunem: Deni, sa nu cumva sa mori astazi. Deni, fii tare! Deni, daca tu mori astazi, maine mor si eu! Hai sa murim amandoua, poate ne-o fi mai usor… Am vrut sa iau morfina ei, care a ramas. Ma gandeam asa: beau vreo 10-15-20 de pastile si gata, ma duc langa ea. Nu realizam”, a povestit mama Denisei 

Din fericire, bunica materna a Denisei a sesizat la timp ceea ce vrea sa faca fiica sa. Dupa ce a strans toate pastilele din casa, batrana a chemat repede preotul din sat rugandu-l sa vorbeasca cu Geta, sa-i alunge femeii gandurile negre.

Scandal MONSTRU. A apărut o pagina de Facebook cu poze cu Denisa Manelista ÎN SICRIU