Mama Elodiei dezvăluie unde se ascunde Cioacă după liberare: „Apartamentul unde a locuit cu Elodia l-a luat banca”

Fostul poliţist Cristian Cioacă este de negăsit de când a fost eliberat condiţionat din închisoare, în urmă cu o săptămână, iar mama Elodiei Ghinescu, fosta soţie a lui Cioacă, a dezvăluit unde crede că se ascunde ucigaşul fiicei sale.

31 aug. 2023, 10:28
Mama Elodiei dezvăluie unde se ascunde Cioacă după liberare: „Apartamentul unde a locuit cu Elodia l-a luat banca”

Mama Elodiei Ghinescu este convinsă că Cioacă se ascunde în casa mamei sau surorii sale, în una dintre casele pe care familia le deţine în judeţul Argeş.

Fostul polițist Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat, pe 22 august 2023, cu 5 ani mai devreme, în baza deciziei Tribunalului Argeș. La ieșirea din penitenciar, el le-a spus ziariștilor că nu știe ce va face, pe viitor, unde va lucra, unde va sta sau dacă are vreun plan să plece la muncă, în străinătate.

”Probabil că îl ascund maică-sa sau sora lui, în caselor lor de la Albota sau de la Uda, din Județul Argeș. S-o fi dus noaptea la ele, casele sunt, pe acolo, cam răzlețe, e posibil să fie ascuns acolo. Sunt convinsă că este cu mama lui. Ea ținea foarte mult la el.

Cu trei zile înainte de dispariția Elodiei, mama lui Cioacă mi-a și zis că fiica mea o să mănânce o bătaie soră cu moartea și că nu ar vrea să fie în locul ei. Mama lui Cristian Cioacă nu a apărut niciodată la proces.

Păi, ce mamă ești tu? Este pe lângă ea și acum, unde altundeva să stea? Apartamentul groazei, unde a locuit cu Elodia, este luat de bancă, pentru că el nu mai plătise ratele”, a spus Emilia Ghinescu, pentru Playtech.

Citeşte şi: Bianca Giurcă, distrusă complet după participare de la „Insula iubirii”. A ajuns în pragul alcoolismului. Prietenii nu o mai recunosc

Emilia Ghinescu este de părere că fostului ei ginere îi este teamă de judecata oamenilor.

”Eu cred că îi este frică de judecata oamenilor. El, de fapt, după dispariția Elodiei, de-abia după an m-a căutat. Atunci m-a sunat. Plângea. Eram în trafic. Am oprit mașina.

Plângea și mi-a zis că n-o s-o mai văd niciodată pe Elodia, nici vie și nici moartă, am spus asta și la tribunal. Mama lui era o femeie cu care nu mă înțelegeam. După ce a născut Elodia, ea a făcut descântece, avea o mentalitate veche, obiceiuri băbești.

Cioacă are un psihic bun, n-a zis nimic ce s-a întâmplat cu Elodia. Știe să gândească cum trebuie. Este aproape de crima perfectă. I-am spus Elodiei să nu-l ia de bărbat. Am făcut 6 ani de psihologie, pentru că am fost cadru didactic, și mi-am dat seama de caracterul lui. Avea și un râs tare enervant”, a mai declarat Emilia Ghinescu, pentru sursa citată.

Emilia Ghinescu a vorbit și despre condițiile din casele de la țară ale familiei Cioacă.

”Eu am fost la casa din Albota, o comună din Argeș, de lângă Pitești, m-am dus de multe ori acolo, ca să-mi văd nepotul, pe fiul Elodiei. Acolo însă nu-s condiții bune. Micuțul dormea pe o pătură veche, am și plâns când l-am văzut așa. I-am cumpărat un set de lenjerie de pat.

Nu mă primeau în casă, spuneau că din cauza mea este Cioacă la închisoare. Aruncam dulciurile pentru nepot peste gard, căci nu răspundeau la poartă. La țară cărau apă cu butoaiele. Și-or fi făcut îmbunătățiri, între timp, nu mai știu. Oricum, e mai bine la țară, decât la pușcărie!”, a mai spus mama Elodiei.

Citeşte şi: Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Iubita lui Valeriu Gheorghiță dezvăluie secretul siluetei: „Nici n-a fost greu”