Bianca Giurcă, distrusă complet după participare de la „Insula iubirii”. A ajuns în pragul alcoolismului. Prietenii nu o mai recunosc

Participarea sa la emisiunea „Insula Iubirii” difuzată de Antena 1 i-a adus un succes financiar considerabil, dar a lăsat-o cu un gol emoțional profund și a fost un catalizator pentru căderea sa în lumea viciilor.

30 aug. 2023, 23:48
Bianca Giurcă, distrusă complet după participare de la „Insula iubirii”. A ajuns în pragul alcoolismului. Prietenii nu o mai recunosc
Bianca Giurcă, distrusă complet după participare de la „Insula iubirii”. A ajuns în pragul alcoolismului. Prietenii nu o mai recunosc

Participarea la emisiunea „Insula Iubirii” de pe Antena 1 i-a adus câștiguri financiare considerabile, dar a lăsat-o cu sufletul pustiit și a aruncat-o într-un abis al dependențelor. Conform informațiilor furnizate de o sursă pentru CANCAN, Bianca Giurcă se luptă să-și regăsească echilibrul după despărțirea de Marius și încearcă să-și aline durerea cu ajutorul băuturilor alcoolice și al jocurilor de noroc.

Citește și: Imagini de senzație într-un club de fițe! Bianca Giurcă și ispita Alin au fost prinși în flagrant de Florin Ristei și Speak! Imaginile care au bubuit internetul

La vârsta de 26 de ani, Bianca este o tânără extrem de fermecătoare. A început o carieră de influencer online, din care obține venituri semnificative. În ciuda aparențelor, având toate elementele necesare unei tinere de 26 de ani, Bianca Giurcă nu are totuși încredere în propriile-i capacități. Aceasta a fost demonstrat pe parcursul celor 21 de zile petrecute în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, un reality show în care a recunoscut și a acceptat ideea că partenerul ei ar putea să o înșele.

A repetat obsesiv că nu este suficient de bună pentru el, chiar dacă dovezi evidente contraziceau această credință. După perioadele în care și-a vărsat lacrimile în timpul filmărilor, privindu-l pe Marius în cealaltă parte a insulei, Bianca, cunoscută și sub numele de Bibi, a decis să se lase sedusă la rândul său de Alin, un tânăr atrăgător de care a simțit o atracție încă de la început.

La sfârșitul emisiunii, în cadrul discuțiilor finale la „bonfire”, Bianca era convinsă că viața ei va fi mai bună fără partenerul cu care a împărțit trei ani și jumătate. De asemenea, își exprima convingerea că merită mai mult decât ceea ce a primit până atunci și că în sfârșit începe să se respecte pe sine. Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit a fi diferită odată ajunsă înapoi în România. Bianca a depus eforturi considerabile pentru a remedia situația cu Marius și pentru a-și reconstrui relația, dar, în cele din urmă, tânărul agricultor a decis că separarea este cea mai bună soluție.

Participanta emisiunii „Insula Iubirii” și-a adunat lucrurile și s-a mutat într-un apartament cochet în centrul Capitalei. A urmat o perioadă în care evita contactul cu lumea exterioară și se izola în casă, iar mai târziu s-a adâncit în consumul excesiv de alcool și în alte forme de dependențe.

„Bea de stinge, săraca, așa crede că-și amorțește simțurile. Nu știe ce să mai facă, trece de la o stare la alta, ba plânge și se închide în casă, ba vrea să iasă și să se distreze în cluburi. Bineînțeles că și în oraș bea la fel de mult. De asemenea, a început să joace iarăși și la păcănele, cheltuie sume foarte mari. E un om care dă pe nenorocirile alea o mare parte din ceea ce câștigă. Iar ea face 15.000 de dolari din activitatea de online. Colega ei de la Insula Iubirii, Claudia, a fost alături de ea și a încercat în mod constant să o ajute. I-a ținut și morală, a încercat și să o atragă pe partea aceasta cu sportul, ca să o țină ocupată. Apoi a început să iasă cu Bianca în oraș, tocmai pentru a se asigura că nu mai face rele. Familia și prietenii nu o mai recunosc. E normal să suferi după un bărbat care te-a crescut de mică, însă totul are o limită. Nu este ok să te distrugi, să te pierzi pe tine. Roiesc bărbații după ea, dar pur și simplu a făcut o obsesie pentru Marius, nici măcar nu cred că este iubire. Și nu reușește să treacă peste”, au declarat surse apropiate acesteia.

Citește și: Lucrurile se încing la „Insula Iubirii”! Sărut „pasional” între Marius Moise și Oana Monea. Cum a reacționat Bianca Giurca: „Mă simt vinovată”