Mama Elodiei îl dă în judecată pe Cristian Cioacă pentru plata despăgubirilor de sute de mii de euro

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, spune că îl va da în judecată pe Cristian Cioacă, pentru ca fostul polițist să plătească despăgubirile în valoare de 380.000 de euro, impuse de judecători.

17 mart. 2023, 12:39
Mama Elodiei îl dă în judecată pe Cristian Cioacă pentru plata despăgubirilor de sute de mii de euro

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, celebra avocată dispărută subit în august 2007, a vorbit într-un interviu despre recentele intenții ale fostului ei ginere, Cristian Cioacă, de a obține eliberarea condiționată.

Femeia îndoliată a dezvăluit, în interviul pentru Impact.ro, și suma de bani pe care Cristian Cioacă o datorează, drept despăgubiri, familiei Elodiei, în urma procesului în care a fost condamnat la închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Instanța a stabilit, în 2014, ca fostul polițist Cristian Cioacă să plătească despăgubiri în valoare de 380.000 de euro, mamei și fratelui Elodiei Ghinescu, dar și fiului său. Femeia e decisă să nu renunțe la acești bani și spune că îl va da în judecată.

”Are să ne dea, mie și fiului meu, 250.000 de euro, iar restul, fiului lui, până la 380.000 de euro. N-a plătit nimic până acum, o să îl dăm în judecată. Am înțeles că vrea să iasă, să-și refacă viața, să aibă serviciu. Nu o avea bani, dar, cândva, o să îi pună poprire pe salariu, ca să ne dea banii!”, a declarat mama Elodiei Ghinescu.

Citeşte şi: Ce regrete are Florentina Raiciu. Fosta amantă a lui Reghe se destăinuie: „Eram chitită să fac bănuți, să ies din monotonie”

Emilia Ghinescu are o mare dorință de suflet, aceea ca nepotul ei, fiul Elodiei, să reia relaţia cu ea.

După decesul mamei, Patrick a rămas în grija mătușii din partea tatălui. Adolescentul refuză să-și viziteze bunica, dar femeia încă mai speră.

”Cu nepotul, fiul Elodiei, nu m-am văzut. E mare, are 18 ani. Dacă vrea să vină, să mă caute, să vină, îl aștept cu drag”, a spus Emilia Ghinescu.

În ultima vreme, au apărut tot felul de zvonuri, cum că Patrick ar fi cerut schimbarea numelui de familie. Având în vedere situația gravă a tatălui său, însă Emilia Ghinescu nu le dă crezare.

”Eu nu cred că nepotul meu vrea să-și schimbe numele. Astea sunt tot felul de prostii, nu cred nimic, până nu văd, pe hârtie”, a mai adăugat Emilia Ghinescu pentru sursa citată anterior.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea Elodiei, soția sa. Asta deși cadavrul avocatei n-a fost găsit până în prezent.

Citeşte şi: De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor: „Ultimele zile au fost intense”