Mama Elodiei: „Zâmbetul şi râsetul lui erau înfricoşătoare, nicidecum veselie”

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a declarat miercuri la România TV, că va lupta "până la moarte" împotriva lui Cristian Cioacă, pentru că este convinsă că acesta a omorât-o pe fiica ei, Elodia.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 15:15
Mama Elodiei: „Zâmbetul şi râsetul lui erau înfricoşătoare, nicidecum veselie”

Întrebată dacă are încredere în judecători, în urma arestării lui Cioacă pentru 30 de zile, mama Elodiei a declarat că: „Am şi am avut întotdeauna, dar şi de data aceasta sper că Dumnezeu va face dreptate. Nu se poate să lase un criminal liber să-şi bată joc cinci ani de zile. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu ştiu, nu pot să zic. Nu ne-a crezut ochilor măsurile care s-au luat, cum a fost lăsat liber când sunt probe că a omorât-o şi i-a profanat cadavrul. Probabil că aşa cum el mi-a batjocorit copilul, Dumnezeu a trimis pe moş Nicolae să facă dreptate”.

Mama Elodiei, Emilia, a mai spus şi că Cioacă i s-a părut speriat la ieşire din curtea de judecată.

„Se vedea că nu este el, se prefăcea şi căuta să scape dar era înfricoşat. Zâmbetul şi râsetul lui erau înfricoşătoare, nicidecum veselie, era de suprafaţă”, a spus mama Elodiei, care a adăugat că: „Până voi muri mă voi lupta pentru că acest nenorocit mi-a omorât copilul”.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis miercuri arestarea poliţistului Cristian Cioacă pentru 29 de zile.