Mama fraţilor Becali a fost găsită moartă, în piscină VIDEO

Mama impresarilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă în piscină, joi seara, în jurul orei 20.00. Din primele informaţii se pare că aceasta a alunecat pe gresia de lângă marginea piscinei. Femeia avea 83 de ani.

RomaniaTV.net
11 iul. 2013, 17:34
Mama fraţilor Becali a fost găsită moartă, în piscină VIDEO

Tragicul accident s-a petrecut la reşedinţa din Pipera a fraţilor Ioan şi Victor Becali. Mama celor doi impresari, care este mătuşa patronului Stelei, Gigi Becali, avea 83 de ani.

Potrivit România TV, din primele cercetări se pare că Everdichia Becali se plimba pe marginea piscinei şi a alunecat pe gresie.

Cel care a găsit-o pe bătrână moartă în piscină a fost un văr al lui Ioan şi Victor Becali, acesta sunând la ora 20.03 la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.

Citeşte şi: Medici: Când a sosit ambulanţa, doamna Becali era decedată de mai bine de o oră

La reşedinţa din Pipera au ajuns joi, poliţişti, procurori şi medici legişti pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs decesul mamei fraţilor Becali.

La faţa locului au ajuns mai mulţi prieteni ai familiei Becali, puţin după ora 21 sosind la reşedinţa din Pipera fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea. De asemenea, Gică Popescu a ţinut să fie alături de familia îndoliată. Fostul internaţional l-a avut ca agent pe Ioan Becali în perioada cât a activat ca jucător, iar după ce s-a retras a lucrat o perioadă la firma de impresariat a fraţilor Becali.

Citeşte şi Tragedie în familia Becali. Ce spune Poliţia despre deces