Mama fraţilor ucişi în accidentul din Brăila, SFÂŞIATĂ de DURERE. Copiii ar fi prevestit tragedia VIDEO

Mărturie de coşmar a mamei celor doi fraţi care au murit în accidentul de autocar de la Brăila. Ca şi cum au prevestit ce avea să urmeze, copiii au rugat-o pe femeie să mai stea în vacanţă. Doborâtă de durere, mama a povestit ultimele clipe pe care le-a petrecut cu cei doi. Şi ceilalţi pasageri sunt încă în stare de şoc, dar au reuşit să dea declaraţii la poliţie. Ei au confirmat că şoferul mergea cu viteză foarte mare. În total, trei copii au murit şi alţi 25 de oameni au fost răniţi în accident.

20 aug. 2015, 09:19
Mama fraţilor ucişi în accidentul din Brăila, SFÂŞIATĂ de DURERE. Copiii ar fi prevestit tragedia VIDEO

Natalia Negru este copleşită de durere. Femeia nu reuşeşte să-şi scoată din minte rugămintea pe care i-au făcut-o cei doi copii înainte să plece de la Istanbul, potrivit publika.md.

Copiii spuneau: „Mamă, poate nu ne ducem azi”. Ei amândoi au spus să nu ne ducem azi, să ne ducem sâmbătă„, a spus mama celor doi fraţi.

Citeşte şi Premierul Valeriu Streleţ a dispus crearea unei celule de criză în urma accidentului din România

Copiii, o fată de 15 ani şi un băiat de 14, şi-au implorat mama să mai rămână în vacanţă. Dar femeia a decis să se întoarcă pentru că era aniversarea bunicului lor. Mama practic şi-a văzut copiii murind.

Băieţelul s-a sculat şi a zis „vino să te pup, să îţi spun ceva”. Nu mi-a mai spus„, a spus femeia.

Citeşte şi MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale supravieţuitorilor din autocarul groazei VIDEO

Peste zece oameni au fost cazaţi în internatul unui liceu din Brăila. Sunt cei care fie au avut noroc şi au scăpat teferi, fie au fost externaţi după ce au primit îngrijiri medicale. Toţi au fost audiaţi de poliţişti şi au confirmat principala suspiciune a anchetatorilor, că şoferul mergea cu viteză.

Un oficial din Republica Moldova a venit să se asigure că supravieţuitorii sunt bine. Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila se ocupă de anchetă. Şoferul turc care era la volan este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi ACCIDENT BRĂILA. Scene de GROAZĂ la locul CARNAGIULUI. Cei doi copii MORŢI erau FRAŢI