MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale supravieţuitorilor din autocarul groazei VIDEO

Mărturii de coşmar ale pasagerilor care au scăpat din accidentul de autocar în care au murit trei copii şi alţi 25 de oameni au fost răniţi. Pasagerii confirmă că şoferul mergea cu viteză foarte mare şi povestesc momente de groază. Peste noapte, oamenii au fost cazaţi în căminul unui liceu din Brăila, informează România TV.

20 aug. 2015, 06:30
MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale supravieţuitorilor din autocarul groazei VIDEO

Pasagerii sunt încă şocaţi după tragedia prin care a trecut. O femeie stătea chiar lângă cei doi fraţi de 14 şi 15 ani care au pierit împreună în accident. Copiii dormeau când mastodontul s-a răsturnat.

Erau doi copii superbi. Fetiţa dormea chiar lângă mine. Ea era cu capul la geam şi a căzut autobuzul pe partea unde stătea cu capul. Şi fratele ei era cu vreo trei scaune mai în faţă de ea„, a spus femeia.

Copiii erau însoţiţi de mama lor. Femeia nu a suferit răni grave, dar a rămas în spital.

Citeşte şi Un pompier care a intervenit la accidentul din Brăila a făcut ATAC CEREBRAL

Peste zece oameni au fost cazaţi în intenrnatul unui liceu din Brăila. Sunt cei care fie au avut noroc şi au scăpat teferi, fie au fost externaţi după ce au primit îngrijiri medicale. Toţi au fost audiaţi de poliţişti şi au confirmat principala suspiciune a anchetatorilor, că şoferul mergea cu viteză mare.

Şoferul avea viteză. Condiţiile erau ploioase, era mare viteză„, a spus femeia.

Nu prea ţin minte fiindcă am căzut şi nu mai pricep nimic. Mulţumim Domnului„, a spus o altă pasageră.

Un oficial din Republica Moldova a venit să se asigure că supravieţuitorii sunt bine. Oamenii vor pleca la Chişinău, imediat ce audierile se vor termina.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila se ocupă de anchetă. Şoferul turc care era la volan este acuzat de ucidere din culpă.

VEZI şi ACCIDENT BRĂILA. Scene de GROAZĂ la locul CARNAGIULUI. Cei doi copii MORŢI erau FRAŢI