Mama Geta a răbufnit, după scandalul dintre Iancu Sterp și Maria Lungu! Ce spune despre fiul ei, plecat în jungla dominicană: „Este de nerecunoscut, vorbește mult și prost”

Mama Geta a arătat tuturor ce părere are despre Iancu Sterp de când a plecat în Republica Dominicană. De când se află în junglă, fiul cel mic al celebrei mame se ceartă întruna cu Maria Lungu.

05 feb. 2024, 12:18
Mama Geta a răbufnit, după scandalul dintre Iancu Sterp și Maria Lungu! Ce spune despre fiul ei, plecat în jungla dominicană: „Este de nerecunoscut, vorbește mult și prost”
Mama Geta a răbufnit, după scandalul dintre Iancu Sterp și Maria Lungu! Ce spune despre fiul ei, plecat în jungla dominicană: „Este de nerecunoscut, vorbește mult și prost”

Iancu Sterp se află deja de câteva săptămâni în jungla din Republica Dominicană de își dorește să vină acasă cu marele premiu. Întreaga familie este cu ochii pe micile ecrane pentru a-i urmări prestațiile, dar și pentru a-și alina dorul pe care i-l poartă. Mama Geta a surprins multe dintre momentele în care Iancu a dat tot ce a avut mai bun pe trasee și le-a repostat pe contul personal de Instagram, dând de înțeles că este foarte mândră de fiul său.

Citește și: Iancu Sterp, la cuțite cu Maria Lungu! Apar primele tensiuni în tabăra Războinicilor la „Survivor România 2024 All Stars”!: „Mi-a ajuns până aici”

Mama Geta a răbufnit, după scandalul dintre Iancu Sterp și Maria Lungu

În cadrul competiției, Iancu sterp a fost acuzat că ar da dovadă de misoginism, din pricina conflictelor pe care le-a avut cu Maria Lungu, despre care nu are o părere deloc bună. El a decis să explice comportamentul pentru care a fost criticat și să lămurească situația. Iancu susține că, plecând de lângă cele trei femei alături de care a crescut, respectiv mama și cele două surori mai mari, le poartă tuturor femeilor un respect considerabil, însă nu poate să nu reacționeze în momentul în care crede despre vreun coleg de echipă că nu se ridică la nivelul așteptărilor sau că nu își dă silința, indiferent dacă este bărbat sau femeie.

Eu vreau să spun că am crescut într-o familie cu 3 femei, mama și cele două surori mai mari ale mele, pe care le iubesc din toată inima și le respect din toată inima și mi-am luat o iubită care se aseamănă în comportament, în limbaj, în gesturi, în absolut tot, cu surorile și mama mea, pentru că așa am fost crescut și așa mi-am dorit o iubită și așa am găsit, mulțumesc lui Dumnezeu. Ele mă cunosc și știu ce caracter am și cât de mult respect femeile, pentru că noi, bărbații, nu știu ce ne-am face fără ele. N-am putea unii fără alții, așa ne-a lăsat Dumnezeu, bărbat și femeie. Indiferent dacă la mine în echipă, bărbat, femeie, dacă deranjezi verbal sau cu fapta încontinuu sau dacă faci abuz de chestia asta, eu trebuie să-ți atrag atenția, pentru că pe mine mă deranjezi și observ că îi deranjezi și pe colegii mei, cărora le este oarecum teamă să se certe, n-au chef să se certe. Nici eu n-am chef să mă cert”, a spus Iancu Sterp în timpul unei ediții a emisiunii Survivor All Stars.

Iancu Sterp are o mulțime de susținători care îl apreciază pentru performanțele de care dă dovadă, însă există și păreri negative la adresa lui. Unii internauți îl acuzp pe fratele lui Culiță de misoginism și de faptul că ar avea un comportament inacceptabil.

Îmi plăcea de Iancu mult, dar sezonul asta e de nerecunoscut, vorbește prea mult și prost! Pe sportiv e bun, dar e păcat că îl strică gura!”, „Păcat. Mi-am schimbat foarte mult părerea despre Iancu. E misogin, tiran și încrezut sub masca lui de bărbat serios. E foarte închistat…. nu-mi place deloc…auzi „când cei din tribul lui”. Rușine. Tot dă și în Jador, că vorbește mult și prost. Are tupeu și are aere mai mari decât o persoană cunoscută”, „Misogin care denigrează femeile și suferă de complexul lui Oedip, după cum spune chiar el, și-a luat o iubită care să semene cu mama lui”, sunt câteva dinte comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Mama Geta dezvăluie adevărul despre cum se înțelege cu fiul ei, Iancu Sterp: „L-am provocat sau înjurat, l-am luat așa tare. Sunt o fire mai a dracu’”