Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ: „Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista”

Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ. Femeia s-a întâlnit ultima oară cu tatăl copiilor ei la nunta fiicei sale, Getuța, în vara anului trecut. Chiar dacă a ales să pună capăt relației în anul 2013, a preferat să nu mai păstreze deloc legătura cu bărbatul.

04 mart. 2023, 11:16
Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ: „Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista”
Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ

Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ. Recent, după numeroase momente de relaxare și de o scurtă pauză de la social media, mama Geta a simțit să împărtășească cu urmăritorii săi un mesaj dedicat fostului partener de viaţă.

Citeşte şi: Mama Geta, reacţie neaşteptată vizavi de acuzaţiile de agresiune aduse părintelui Calistrat Chifan: „Nu-s adepta violenţei, bătăilor, jignirilor”

Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ

Femeia a trăit o viață zbuciumată lângă bărbatul care a făcut-o mamă, însă a vrut mult timp ca familia ei să fie completă, de dragul copiilor ei. Cu toate astea, tatăl a hotărât să meargă pe alt drum, astfel că aceasta și-a părăsit atât nevasta, cât și copiii.

Când ai de ales între mine și alta, alege-o pe cealaltă, că dacă eram eu atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista și e valabil și pentru femei și pentru bărbați.”, a fost mesajul pe care mama Geta l-a postat în mediul online.

Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu

Toţi membrii familiei Sterp se bucură de un real succes în mediul online, de la Culiţă, iubita lui, surorile lui, până la mama acestuia, care este admirată şi iubită de sute de mii de internauţi.

Daniela Iliescu recunoaşte că nu are o relaţie extraordinară familia iubitului ei, însă mărturiseşte că îi respectă şi este respectată la rândul ei.

Da, nu suntem super apropiați și mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să ai o relație perfectă cu familia partenerului tău, pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg cu ei, felul în care mă înțeleg în relația mea și în familia mea.

Pentru foarte multe femei se pune presiunea asta, că trebuie să te înțelegi bine cu soacra. Nu, cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, iar de acolo se schimbă toate lucrurile.”, afirma Daniela într-un clip pe Tiktok.