Mama Laurei Cosoi, bolnavă de cancer: „Nu fusesem de 4-5 ani la un control”

Mama Laurei Cosoi a fost bolnavă de cancer. Vedeta a trăit o adevărată drama, nu doar pierderea tatălui ei, care a murit de Covid, i-a adus multă tristeţe, ci şi boala mamei sale. Din fericire, Ligia Cosoi a reuşit să învingă maladia şi să se bucure din nou de viaţă.

25 mai 2021, 09:56
Mama Laurei Cosoi, bolnavă de cancer: „Nu fusesem de 4-5 ani la un control”
Mama Laurei Cosoi a fost bolnavă de cancer

Mama Laurei Cosoi, bolnavă de cancer. Ligia avea să primească un diagnostic crunt în anul 2008. Femeia a aflat de la medici că are cancer de col uterin. Mama actriţei a ajuns întâmplător la spital, după mai mulţi ani în care nu a avut nicio problemă de sănătate.

Acum, la 13 ani de la diagnostic, mama Laurei Cosoi a vorbit despre drama pe care a trăit-o, în cadrul unui proiect organizat de Asociaţia ”Bucuria de a fi”.

Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital și, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simțeam vinovată că nu am făcut controale la timp și acum copiii își ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine și nu înțelegeam de ce mă luau și mă plimbau, să-mi mai iau gândul”, a povestit Ligia Cosoi.

Citeşte şi: Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, prima reacție după ce Gina Pistol a născut. „Li se întâmplă ce merită!”

Mama Laurei Cosoi, bolnavă de cancer

Ligia Cosoi a reușit până la urmă să învingă boala, cu credință în Dumnezeu, dar și cu ajutorul tratamentelor impuse de medici. Însă, în acelaşi timp, a urma şi tratamentul medical.

Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi, și foarte mult nu poți influența, dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții.

Paralel cu tratamentul medical, atunci am descoperit o altă lume, a plantelor, a ceaiurilor, hrana vie. Am urmat un tratament naturist, dar din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă”, a mai spus mama Laurei Cosoi.