Mama lui Dan Bălan, infectată cu coronavirus: ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

Mama lui Dan Bălan, Ludmila, a fost infectată cu coronavirus. Aceasta a suferit o formă grav a bolii, fiind internată în spital timp de două luni.

19 feb. 2021, 15:19
Mama lui Dan Bălan, infectată cu coronavirus: ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”
Mama lui Dan Bălan, infectată cu coronavirus: ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

Mama lui Dan Bălan, infectată cu coronavirus. Ludmila Balan, celebra prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova, a suferit o formă grea de Covid-19, fiind internată în spital două luni de zile.

Mama lui Dan Bălan, infectată cu coronavirus. Prima declaraţie a prezentatoarei din Republica Moldova

Citeşte şi Dumitru Dragomir, probleme mari din cauza Covid-19. „Nu mai pot! Mai bine ma baţi!”

„Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării…Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot…Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.

Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare… Aveți mare grijă…Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor !!!”, este mesajul transmis de Ludmila.

Citeşte şi Medicul Adina Alberts, despre pericolul vaccinării COVID: ”Ne trimit ca oile la vaccin. Oamenii mor și nu ne pasă”

Ludmila Bălan, show la Vocea Ucrainei! Are 62 de ani, dar nu o dai pe o puştoaică

Ludmila Bălan, mama interpretului moldovean și juratului de la Vocea Ucrainei Dan Bălan, i-a făcut o surpriză fiului ei, dar și întregului public de la concursul de voce prin apariția sa pe scena unde se caută cea mai bună voce a anului 2020.

Ludmila, în vârstă de 62 de ani, a apărut pe scenă îmbrăcată într-o rochie argintie şi nişte cizme albe lungi care i-au pus în evidenţă picioarele şi a cântat o melodie de nuntă, emoţionând juriul de la Vocea Ucrainei până la lacrimi.

Mama lui Dan Bălan a interpretat două piese: una în română și cealaltă în ucraineană. De asemenea, Ludmila Bălan a spus o rugăciune pentru fiul său, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru copilul ei.

Venită să încurajeze echipa lui Dan Balan, femeia nu a uitat și de zvonurile care plutesc pe la show-ul de voce sau pe rețelele sociale. Astfel, tanti Ludmila a făcut show de această dată în Ucraina, cântând o piesă destinată nunților, și anume momentului despodobitul miresei.