Mama lui Giani Kiriță, supusă la umilințe cumplite de tatăl sportivului. Ce a îndurat e greu de suportat pentru orice femeie

Mama lui Giani Kiriță este cu adevărat o luptătoare. Femeia a suportat umilințe cumplite din partea tatălui sportivului. Detalii neștiute ies la iveală despre fostul ei mariaj.

09 nov. 2022, 17:42
Mama lui Giani Kiriță, supusă la umilințe cumplite de tatăl sportivului. Ce a îndurat e greu de suportat pentru orice femeie

Mama lui Giani Kiriță este cu adevărat o luptătoare. Pe Giani Kiriță îl știe toată lumea drept un om foarte puternic. Despre mama lui putem spune aceelași lucru, mai ales după câte a îndurat în căsnicia cu tatăl sportivului.

Ce a îndurat mama sportivivului

„Am trecut prin o sută și o mie de greutăți. Am plecat în oraș, pentru că tatăl lui mă agresa, venea și îmi lua copiii. Giani avea doar trei ani când m-am despărțit, fata opt ani. Atunci am decis cu mama, l-am dus pe Giani la săptămânal și am venit în București.Așa am reușit să plec de la țară unde venea taică-su și-mi lua băiatul. Mai mult pe el îl lua, cu toate că legea îi dăduse lui fata și mie băiatul, că era mai mic. Bineînțeles că m-am răzvrătit și mi-am luat și fata. Cum să stea separați?Avea Giani în jur de patru ani și ceva. Când am venit de la serviciu, când am coborât, taică-su fiind în stație, mă aștepta pe mine. M-a luat la bătaie că nu voiam să mă mai împac cu el. Eu băgasem divorț și el de necaz asta făcea.Am ajuns acasă plină de sânge, era iarnă și el când m-a văzut, ‘Mama, ce-i cu tine. Cine a dat în tine? . I-am zis, ‘Taică-tu. Tică. Și a zis, ‘Tică? Când mă fac eu mare, îl omor cu bătaia”, a explicat mama lui Giani Kiriță, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

A avut însă puterea să meargă mai departe și asta pentru că avea în grjiă copiii care i-au dat putere să lupte și să își recapete zâmbetul. Chiar și așa mama sportivului spune că a făcut tot posibilul să nu le lipseacă nimic celor mici.


,,Giani de mic a simțit povara familiei. Lui Giani și fetei mele, Magda, nu le-a lipsit nimic. Eu am făcut tot posibilul ca ei să nu simtă lipsă.După ce m-am despărțit, într-un an, nu aveam așa bani și a început școală și i-am dat lui Giani geaca de toamnă a fetei, roșie. Și el zice, ‘Dar eu nu mă îmbrac cu asta mamă, că râd băieții de mine. Și am început să plâng și m-am dus și i-am cumpărat geacă”, a adăugat femeia în cadrul emisiunii.

Citește și: Prin ce chinuri trebuie să treacă unii elevi. Discuția dintre o fetiță și tatăl ei care îți va rupe sufletul: „Te rog să preţuieşti perioada copilăriei mele”

Citește și: Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“: „Străbunica mea vindea semințe prăjite când erau meciuri”