Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“: „Străbunica mea vindea semințe prăjite când erau meciuri”

Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“. În ediția de marți seară, Radu Vlăduț a fost propus spre eliminare, iar Cristi Mitrea și Roxana Nemeș au avut discuții aprinse.

09 nov. 2022, 13:05
Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“: „Străbunica mea vindea semințe prăjite când erau meciuri”
Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“

Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“. Timpul petrecut în junglă reprezintă și o bună ocazie pentru concurenți să se cunoască și să-și facă destăinuiri. Actorul din „Pariu cu viața“, „Selfie“ și „Vlad“ le-a vorbit colegilor lui despre perioada copilăriei, pe care a petrecut-o la Constanța. Tânărul de 29 de ani este de origine turcă și s-a născut în orașul de la malul mării.

Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“

Pe mine m-au crescut mai mult străbunicile, ai mei plecau mult la muncă. Străbunica din partea tatălui, turcoaica, vindea semințe prăjite când erau meciuri la Farul, mai făceam un ban în plus. Stăteam cu ea, mâncam semințe, vindeam la pahar, făceam cornete din coli A4. Am fost foarte apropiat de ele”, a mărturisit actorul. De altfel, acesta și-a tatuat pe braț anii nașterii celor două străbunici.

Totodată, între Sali Levent și Ami s-a creat o legătură specială, iar cei doi au devenit foarte apropiați. Sali i-a cântat și a făcut gesturi tandre. „Las să decurgă lucrurile așa, drăguț: glume, tachinări, suntem tineri amândoi, jungla poate să-și spună cuvântul“, a mărturisit Sali.

Citeşte şi: Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Cine este câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Competiția începe să devină tot mai grea și lupta pentru câștigarea premiului este aprinsă. Dacă toți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” luptau pentru echipă până acum, lucrurile au început să se schimbe după ce s-au strâns rândrile. Participanții vor să se știe, în primul rând, în siguranță pe ei înșiși și apoi pe ceilalți coechipieri.

Tabăra Plăcerilor a pierdut-o pe Ioana Filimon, fosta Miss România. Numeric mult mai puțini, tabăra începe să dezvăluie strategiile. Mitrea o va numi pe Roxana lider pentru a-și putea duce planul de a-l elimimina pe Giani Kiriță la bun sfârșit.

Toți concurenții s-au întors de curând în țară, dar niciunul nu are voie să facă dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în cadrul competiției, potrivit contractului pe care l-au semnat. Însă, un concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-a dat de gol.

Gata, am revenit la viața normală. Am terminat filmările la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru miile de mesaje pe care le-am primit și abia acum începe show-ul. The King is back!”, a spus Giani Kiriță la întoarcerea în țară.

Mesajul acestuia  a fost interpretat de fani, aceștia crezând că el este câștigătorul sezonului, dar asta vor afla doar în marea finală.