Mama lui Gigi Becali, despre NUNTA nepoatei sale: Îl aşteaptă pe tata VIDEO

Mama lui Becali spune că nepoata sa, Teodora, nu se căsătoreşte deocamdată, în ciuda informaţiilor că acest lucru urma să se întâmple. Alexandrina Becali susţine că nunta se amână până când fiul ei, Gigi Becali, va ieşi din închisoare.

07 sept. 2014, 08:07
Mama lui Gigi Becali, despre NUNTA nepoatei sale: Îl aşteaptă pe tata VIDEO

Alexandrina Becali a fost foarte categorică când a fost întrebată dacă se pregătesc de nuntă, Teodora urmând să se căsătorească.

Nuuu! Niciuna, Nu! Nu e adevărat”, a spus mama lui Becali, adăugând că, pentru un asemenea eveniment, Teodora aşteaptă ca tatăl ei să iasă din închisoare.

„Da , sigur că da! Sigur că aşteaptă pe tata„, a arătat Alexandrina Becali.

GIGI BECALI, SOCRU MIC din ÎNCHISOARE? Reacţia latifundiarului când a descoperit că fiica sa…

Aceasta a mai spus că băiatul ei „stă nevinovat după gratii” şi că Becali scrie o carte despre credinţă pentru a-i convinge pe oameni să îşi întoarcă faţa către Dumnezeu.
 
Sunt bolnavă, vai de capul meu! Cât sa mai rabzi, a trecut un an si 5 luni. Nevinovat stă băiatul la puşcărie. Pune criminali afară şi ţine oamenii care fac bine la inchisoare. Eu am sperante mereu sa iasa ca nu e vinovat, sta nevinovat acolo.
 
El scrie o carte pentru credinţă… Acuma vrea sa se intoarca lumea la bunatate, credinta, ca numai asa ne mantuim sa stiti, altfel nu ne mantuim. Se apropie apocalipsa, nu vedeti ce se intampla in tara? Pentru ca oamenii s-au facut foarte rai”, a spus indignată mama lui Becali.

Teodora, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera se iubeste cu un tanar machedon, un baiat la fel de cuminte ca ea si care provine dintr-o familie instarita.

„Gigi Becali l-a acceptat pe baiat, practic deja il considera ca si fiul lui. La noi, la machedoni, lucrurile astea sunt foarte serioase, se pastreaza inca traditia. Acum ne asteptam toti ca Teodora sa anunte casatoria cu acest baiat”, a dezvaluit un membru al familiei.

Gigi Becali, gest emoţionant din puşcărie. O va ajuta cu bani pe femeia care a vrut să-şi abandoneze copiii