Mama lui GIGI BECALI, mărturii emoţionante. Vezi mesajul IMPRESIONANT primit de la fiul său VIDEO

Mărturii emoţionante ale mamei lui Gigi Becali. Alexandra Becali spune că diavolul îl ţine după gratii pe fiul ei, dar încă speră că preşedintele Băsescu îl va graţia. Mama lui Becali a făcut declaraţiile la ieşirea de la biserică, unde a fost să se roage pentru sănătatea omului de afaceri.

RomaniaTV.net
23 feb. 2014, 11:27
Mama lui GIGI BECALI, mărturii emoţionante. Vezi mesajul IMPRESIONANT primit de la fiul său VIDEO

Alexandra Becali, mama omului de afaceri Gigi Becali, este convinsă că prin ţinerea fiului său în închisoare se urmăreşte distrugerea lui. Bătrâna spune, însă, că nu îşi pierde nădejdea şi a mărturisit că a primit un mesaj impresionant de încurajare de la Gigi Becali.

„Dumnezeu ne încearcă să vadă dacă avem răbdare. E bolnav, dar vrea să-l distrugă! Îl vede bolnav şi tot nu-i dă drumul. Dă drumul la criminali, şi lui nu! Pentru că face bine, pentru că e prea bun! Oamenii răi se duc cu Satana în Iad. Dumnezeu amână, dar oamenii răi nu scapă. Gigi e supărat, dar are nădejde în Dumnezeu. Eu nu mai pot. Când am auzit că nu-i dă drumul, m-am dezamăgit de nu mai pot”, a spus Alexandra Becali.

Citeşte şi GIGI BECALI, gest de o jumătate de MILION de EURO. Donaţie INCREDIBILĂ a patronului Stelei

De supărare, femeia a început să aibă grave probleme cu inima, dar Gigi Becali a încurajat-o. „Am intrat în fibrilaţii de prima dată. Sunt bolnavă cu inima şi cu toate. Dar el mă încurajează, îmi spune «mamă, fii tare, fii tare, că Dumnezeu n-o să ne lase». Omul bun niciodată nu piere. Pe omul rău, răutatea lui îl pierde. Acum, poate vrea Dumnezeu să-l graţieze domnul Băsescu. Numai el poate să-l graţieze. Toată lumea se miră că ţine închis un om aşa de bun. Satana îi pune”, spună, plină de amărăciune, mama lui Gigi Becali.

Tribunalul Constanţa a respins, în urmă cu câteva zile, cererea de întrerupere a pedepsei făcută de Gigi Becali, care suferă de hernie de disc şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Omul de afaceri a contestat deja decizia, iar solicitarea sa va fi acum analizată de Curtea de Apel Constanţa.

Citeşte şi Acuzaţii fără precedent. Avocata lui Gigi Becali crede că omul de afaceri este ţinut ILEGAL în închisoare

Gigi Becali, DĂRÂMAT la aflarea veştii că nu se va putea opera. Vezi PRIMA sa reacţie

Pentru omul de afaceri decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu, pe care a aşteptat-o în faţa televizorului, a picat ca un trăsnet.

GIGI BECALI a rămas mut în faţa televizorului la aflarea veştii că nu i s-a aprobat cererea de întrerupere a pedepsei şi singura sa reacţie a fost să spună că i se doreşte moartea, informează România TV.

Diagnosticat cu hernie de disc cervicală, Gigi Becali spera să poată ieşi din închisoare pentru a se putea opera într-o clinică din Germania, însă Tribunalul Constanţa a respins solicitarea ca nefondată.

Jale mare în Pipera

Rudele lui Gigi Becali îl aşteptau pe finanţatorul Stelei să se întoarcă acasă. Verii şi prietenii omului de afaceri se pregătiseră să meargă să îl ia pe afacerist de la penitenciar, însă decizia judecătorilor le-a spulberat speranţele. Ei mai pot acum doar să aştepte o decizie favorabilă la contestanţia depusă de avocaţi imediat după anunţarea deciziei judecătorului şi care va fi analizată de Curtea de Apel Constanţa.

Luna trecută, judecătorii i-au cerut lui Becali să prezinte un certificat medico-legal pentru a stabili care este gravitatea problemelor de sănătate pe care le are şi dacă ele pot fi tratate în sistemul penitenciar sau în sistemul public de sănătate.

GIGI BECALI suferă de mai multe boli grave. RAPORTUL MEDICO-LEGAL – EXCLUSIV

Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

Avocata Maria Vasii apreciază că se impune ca clientului său să i se permită efectuarea tratamentului de specialitate, fără pază, într-o clinică din România sau din străinătate, în condiţiile în care acesta este încarcerat în regim deschis.

Expertiza făcută de Serviciul de Medicină Legală (SML) Constanţa a arătat că Gigi Becali trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale, altfel viaţa îi va fi pusă în pericol, acesta dorind să se opereze la o clinică din Viena, a declarat pentru România TV avocatul Daniel Ionaşcu.

GIGI BECALI a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale şi a declarat că vrea să se opereze în străinătate, motivând că nu vrea să fie măcelărit şi să paralizeze în puşcărie.

Citeşte şi Demnitar apropiat lui Băsescu: Gigi Becali NU va fi graţiat pentru că umblă cu Biblia în mână.

GIGI BECALI, cereri după cereri din decembrie

În 30 decembrie 2013, Gigi Becali a formulat o cerere întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană, care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării.

La ultimul termen, din 29 ianuarie, Gigi Becali a venit la instanţă cu guler cervical şi a susţiut că nu mai poate suporta durerile, medicamentele fiind fără efect.

GIGI BECALI, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.