Mama lui Michael Jackson rupe tăcerea. Vezi ce spune despre dispariţie

Mama lui Michael Jackson a vorbit public pentru prima oară de la dispariţie şi s-a declarat devastată de faptul că a pierdut, cel puţin temporar, custodia copiilor fiului său. Femeia în vârstă de 82 de ani apare într-o înregistrare video, înconjurată de copiii săi, Janet, Jermaine şi Rebbie, într-o imagine oarecum bizară, în care Katherine Jackson pare mai mult prizonieră decât o mamă iubită şi iubitoare. Mai mult, ea îşi citeşte discursul de pe o tabletă, ceea ce i-a făcut pe sceptici să se întrebe dacă a spus adevărul sau doar a citit cuminte un text înmânat de altcineva.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 09:50

Katherine Jackson a declarat, în prima sa apariţie publică de la dispariţia de săptămâna trecută, că nu a fost răpită şi că avea doar nevoie de „o pauză”, după ce în ultimele zile tensiunile în famila sa au atins cote de neimaginat, miza fiind, se pare, averea lăsată de Michael Jackson, pe care Katherine trebuie să o administreze în folosul copiilor artistului, Prince (15 ani), Paris (14) şi Blanket (10). Acuzată că şi-a „părăsit” nepoţii, Katherine a pierdut temporar custodia celor trei, care au fost trecuţi în grija vărului lor, TJ (34 de ani), care a mai avut grijă de ei şi în trecut.

Katherine a respins ipoteza de a fi fost sechestrată chiar de copiii ei. „Nu mi-ar putea face vreodată vreun rău”, a explicat ea. Totuşi, nu a reuşit să explice de ce a dispărut fără urmă, fără a le da măcar un telefon nepoţilor pe care i-a lăsat de izbelişte. „Nu am sunat pentru că am renunţat la telefon şi nu am vrut să vorbesc cu nimeni cât timp am fost aici”, a spus Katherine Jackson, care a confirmat că ea a fost cea care i-a spus lui TJ să aibă grijă de ei.

Cele mai importante declaraţii făcute de mama lui Michael Jackson:

Sunt zvonuri că aş fi fost răpită şi sechestrată. Sunt azi aici pentru a spune tuturor că sunt bine şi că sunt aici cu copiii mei, care nu mi-ar face niciodată aşa ceva.

Sunt devastată de faptul că, în timp ce am fost plecată, copii mei, nepoţii mei, mi-au fost luaţi.

Înainte de a pleca, am pus totul la punct cu oamenii potriviţi pentru a avea grijă de copii şi nu-mi vine să cred ce se întâmplă acasă. Voi ajunge îmapoi pentru a-i recupera.

Le sunt recunoscătoare copiilor mei că au văzut că aveam nevoie de odihnă şi prntru că au vrut să îmi ofere o scurtă vacanţă. Au avut multă grijă de mine şi s-au asigurat că mă odihnesc cum trebuie.