Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului: „Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin”

Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului. Elena Ciobanu este răpusă de durerea pierderii lui, mai ales că i-a murit și soțul între timp și a rămas singură. Femeia nu s-a resemnat cu situația, însă nu are de ales și spune că merge înainte, așa cum poate.

11 apr. 2024, 15:41
Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului: „Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin”
Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare

Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului. Designerul a murit la vârsta de 43 de ani pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Asta după ce a pierdut controlul volanului, între Săcele și Năvodari, și a ajuns cu autoturismul în copacii de pe marginea drumului.

Citește și: Stephan Pelger, relaţie contondentă cu Răzvan Ciobanu. L-au salvat bodyguarzii înainte de accidentul teribil

Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață și el, în vara lui 2022, după ce a suferit o intervenție pe cord deschis, însă Elena este convinsă că afecțiunile i-au fost agravate de durerea pierderii fiului lor.

O să îi fac tot ce îi trebuie la cinci ani. Așa cum se face. O să îi dau de pomană așa cum am făcut an de an. Nu am cum să mă resemnez cu situația că fiul meu nu mai este printre noi, dar asta este viața. Așa a fost dat de la Dumnezeu. Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin.

De Paște o să merg la Biserică după care acasă. În rest nimic special iar pensiunea familiei ce a rămas să am grijă de ea o administrez singură după moartea soțului”, a spus Elena Ciobanu pentru Click.ro.

Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu

Elena Ciobanu muncește doar la pensiunea familiei și încearcă să nu îi încarce negativ pe turiștii care aleg să își petreacă sejurul acolo.

Sunt bine, ce să fac? Iau viața așa cum vine ea de la Dumnezeu, nu am încotro. Trebuie să dau înainte și să îmi fac datoria să merg mai departe. Prefer să îmi țin durerea pe care o port în suflet doar pentru mine. Nu aș vrea să știe o țară întreagă tot ce este în inima mea. Așa consider eu că este mai bine.

De sărbători  o să muncesc la pensiunea familiei cum am făcut și până acum. Turiștii nu au nicio vină că eu am problemele pe care le am”, spunea mama designerului.