Mama lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheată de durere, la cinci ani de la moartea designerului: „Ieri ar fi fost ziua lui Răzvănel. E o mare durere”

Designerul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit pe 28 ianuarie 48 de ani, însă, acesta a sfârșit tragic în urma unui accident rutier, în urmă cu 5 ani.

30 ian. 2024, 09:53
Mama lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheată de durere, la cinci ani de la moartea designerului: „Ieri ar fi fost ziua lui Răzvănel. E o mare durere”
Răzvan Ciobanu ar fi împlinit luna aceasta 48 de ani

Mama lui Răzvan Ciobanu, Elena, este un munte de durere – fiul ei ar fi împlinit 48 de ani, pe 28 ianuarie. În aceasă zi, când pe vremuri îl serba cu fast, dorul doare însă și mai tare. Femeia și-a manofestat tristețea că încă nu s-a organizat un festival in memoriam.

„Da, ieri ar fi fost ziua lui Răzvănel, dar ce pot să spun? Să aibă drum lin printre îngeri! Am făcut o pomenire, pentru sufletul lui. Despre festivalul cu numele lui, in memoriam, încă nu știu nimic, încă nu am vorbit cu domnul Alin Gălățescu”, a dezvălui Elena Ciobanu, pentru playtech.ro.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

Mama lui Răzvan Ciobanu avea să mai sufere o pierdere uriașă, în urmă cu doi ani. Soțul ei a murit și el, lăsând-o singură, într-o lume a disperării. Inima bărbatului pe care l-a adorat nu a mai rezistat durerii dispariției filui.

„De la moartea fiului nostru a pornit totul, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru, în cer”, spunea Elena Ciobanu, la acel moment.

Mama regretatului designer se ocupă în prezent de administrarea pensiunii ei, de la munte. Turiștii îi laudă, pe conturile sociale, preparatele culinare delicioase, mulțumindu-i pentru găzduire.

Citește și: Dana Roba nu are milă pentru fostul soț care a fost la un pas să o omoare cu ciocanul: „Îl execut silit! Îl las fără tot ce are”

Alin Gălățescu, despre Festivalul Răzvan Ciobanu

Stilistul și criticul de modă Alin Gălățescu, care anual oferă Premiul Avanpremiere – Răzvan Ciobanu, în cadrul celui mai important eveniment de fashion din țară, Gala Avanpremiere, și-ar fi dorit să susțină organizarea unui festival, care să poarte numele designerului trecut în neființă.

„Nu știu nimic despre un festival, care să îi poarte numele, singurele evenimente dedicate lui le-am organizat eu. Ofer, și anul acesta, Premiul Avanpremiere-Răzvan Ciobanu, celui mai mediatizat designer, în cadrul evenimentului Gala Avanpremiere 2024, show care va avea loc, cel mai posibil, la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. Dar, șanse să fie organizat acum un Festival Răzvan Ciobanu, în România, nu sunt, este foarte greu”, a declarat acesta, pentru sursa citată.

Designerul vestimentar Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe 29 aprilie 2019, la doar 43 de ani, într-un tragic accident de mașină, care a avut loc pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, în timp ce se întorcea, spre București, de pe Litoral.