Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător către presă: Vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace

Mama lui Răzvan Ciobanu, Elena Ciobanu, și-a pierdut în această dimineață fiul de 43 de ani într-un cumplit accident. Ea îi roagă pe jurnaliști să o lase în pace pentru a-și plânge fiul.

RomaniaTV.net
29 apr. 2019, 18:55
Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător către presă: Vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace

„Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată și șocată, nici nu știu ce să fac. Dacă l-ați iubit, daca nu, va rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”. a spus Elena Ciobanu pentru huff.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Citeşte şi: Anunţ de ultim moment al poliţiei privind moartea lui Răzvan Ciobanu! Dezvăluiri: Varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul

Ulterior s-a aflat că mașina pe care o conducea creatorul de modă, un Range Rover, aparținea unei femei. Mașina de aproximativ 100.000 de euro era înmatriculată pe numele partenerei lui Iulian Cercel, Mădălina Ignatuc.

Citeşte şi: Dosar de UCIDERE DIN CULPĂ în cazul accidentului în care a murit RĂZVAN CIOBANU. Ce au descoperit anchetatorii

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

„Urmele şi mijloacele de probă găsite la faţa locului, atât în interiorul, cât şi în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul se afla singur în autoturism. Date suplimentare privind dinamica accidentului şi condiţiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei şi a unei expertize tehnice auto”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa citată a menţionat că expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului.

„Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.