Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19. Dona Miguelina avea 71 de ani

Ronaldinho, fotbalistul legendar al Braziliei, și-a pierdut mama. Dona Miguelina a murit de coronavirus la vârsta de 71 de ani.

21 feb. 2021, 11:06
Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19. Dona Miguelina avea 71 de ani
Ronaldinho si Dona Miguelina

Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19. Dona Miguelina era internată în spital, în Porto Alegre, din 21 decembrie, dar, mereu optimist, fostul mare fotbalist spera ca ea să scape de Covid-19.

Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19

Din păcate, tratamentul nu a avut efect. Potrivit presei braziliene, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit în ultimele zile, iar Dona Miguelina s-a stins din viață, sâmbătă, la vârsta de 71 de ani.

Covid-19. Un sportiv celebru şi-a pierdut în câteva zile tatăl şi bunica din cauza coronavirusului

Mama lui Pep Guardiola a murit tot după infectarea cu noul coronavirus

La finalul anului trecut, mama lui Pep Guardiola, Dolors Sala Carrio, în vârstă de 82 de ani, a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Femeia a fost depistată pozitiv în Barcelona, la scurt timp după ce a acuzat simptome caracteristice COVID-19. Vestea a fost anunțată de Manchester City, clubul la care Pep Guardiola (49 de ani) antrenează, care a oferit condoleanțe. Decesul mamei antrenorului spaniol a venit la doar câteva săptămâni după ce Guardiola a donat o sumă importantă pentru lupta împotriva COVID-19 în Spania, țară puternic afectată de pandemie. Antrenorul lui Manchester City a donat un milion de euro pentru furnizarea de echipament medical.

Fotbalist de naţională, mort de Covid. Avea 43 de ani, iar în ultima vreme devenise actor şi prezentator tv