Mama Luizei Melencu, acuzaţii grave. „Fata mea nu este moartă. Au fost plantate probe ADN”

Familia Luizei Melencu, respectiv mama acesteia, susţine că fata nu este moartă, iar cineva, nu precizează, ar fi plantat probe ADN, astfel încât cazul să fie clasat.

14 oct. 2019, 13:22
Mama Luizei Melencu, acuzaţii grave. „Fata mea nu este moartă. Au fost plantate probe ADN”

Mama Luizei Melencu crede că probe ADN au fost plantate pentru a încurca ancheta, informează România TV. „Noi asta am spus, că probele de ADN au fost plantate, de la inceput, eu nu cred nimic, iar acele oase, de aceea s-a si intamplat cu mine in vinerea aia cand n-am vrut sa dau probe ADN, eu cred ca oasele acelea sunt platate, asta am spus de la inceput. Eu cred ca Luiza nu e moarta, ca fiica mea nu e moarta”, a spus mama Luizei.

Citeşte şi Dezvăluiri de ultimă oră, FBI a adus mediumi să-l analizeze pe Gheorghe Dincă. Monstrul, studiat de agenţi cu capacităţi paranormale

Femeia are şi o explicaţie pentru plantarea probelor. „Să se musamalizeze cazul, deci ne-am axat pe declaraţia lui Dinca iar noi ca parti vatamate, eu ca familie cred ca e traficata, iar procurorii au mers pe aceasta pista ca-s ucise, ceea ce nu e adevarat. As avea inca ceva de adaugat, am inteles de Hossu, nu a fost recuzata, ca dansa s-a ocupat de la inceptului acestui caz si dansa nu a fost recuzata”, a mai spus mama Luizei.

Femeie susţine că fata ei nu e moartă. „Parerea mea asta este ca deci ei s-au axat pe aceasta pista, dar eu am spus si spun Luiza nu este moarta, asta este parerea mea si pot sa va spun ca sunt dezamagita ca as vrea pe calea asta sa spun ca pe 14 se fac 6 luni, iar noi nu am primit un raspuns, unul nu primim, oase, suntem ca niste legume moarte? Cineva ne crede? Ca astazi se fac 6 luni? Noi de 6 luni nu stim nimic de copilul nostru, cel putin ca mama”, a mai spus Monica Melencu.