Mama Luizei Melencu a răbufnit după trimiterea lui Dincă în judecată: Nu sunt de acord cu această decizie. E o ruşine

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a răbufnit la România TV după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată. Ce probe au pentru a-l trimite în judecată, a întrebat retoric mama Luizei.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 09:33
Mama Luizei Melencu a răbufnit după trimiterea lui Dincă în judecată: Nu sunt de acord cu această decizie. E o ruşine

„Care ucidere, măcar în celălalt caz există un certificat de deces. Război au declarat cu noi. Ce probe au pentru a-l trimite in judecată? Ruşine, ruşine, pentru ce ne-au făcut. O să stăm cu avocaţii noştri să vedem ce o să facem. Nu sunt de acord cu această decizie”, a declarat Monica Melencu.

De asemenea, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a anunţat că acest dosar este un de un penibil absolut. „Este imposibil să trimiţi acest dosar în judecată. Cum poate să-l condamne pe Dincă pentru ceva ce nu se ştie ce au făcut complicii lui”.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, trimis în judecată în dosarul Caracal. Procurorul general a confirmat rechizitoriul DIICOT

Gheorghe Dincă poate fi trimis în judecată în dosarul Caracal. Procurorul general a semant rechizitoriul DIICOT, informează România TV. Procesul se va judeca la Tribunalul Olt.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă a fost interceptat în arest şi la vorbitor în timpul unei vizite a fiului VIDEO

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă „pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol”.

De asemenea, în comunicat se anunţă şi faptul că „în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”.

Avocatului familiei Alexandrei, Aurel Moldovan, a cerut procurorului general să infirme rechizitoriul din dosarul Caracal și să-l retrimită la DIICOT pentru completarea urmăririi penale. Avocatul a susținut că s-au încălcat normele legale pentru aflarea adevărului și procurorii nu și-au făcut datoria. Cererea a fost deja înegistrată la Parchetul General.

Citeşte şi: Familia Alexandrei, cerere de ultima oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă ar putea ieşi din închisoare