Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită. Carmen Obîrşanu: Procurorii încearcă să o reducă la tăcere

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, este anchetată pentru dare de mită. Ofițerii anticorupție au chemat-o ca martor la audieri. Ofiterii DGA au deschis dosar penal pentru o presupusă șpagă dată pentru trecerea ilegală a vămii.

25 mart. 2021, 16:32
Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită. Carmen Obîrşanu: Procurorii încearcă să o reducă la tăcere
Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită

Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită. Monica Melencu este cercetată pentru dare de mită, după ce în urmă cu un an de zile a declarat la România Tv că a trecut graniţa cu fiicele ei dând şpagă vameşilor de la Bechet.

Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită

Procurorii DGA au deschis dosar penal pentru o presupusă șpagă dată pentru trecerea ilegală a vămii. Monica Melencu, mama Luizei, a declarat la România TV că a trecut granița cu fiicele ei fără procură de la tatăl lor, dând șpagă vameșilor.

La un an după declaraţiile femeii, pe numele Monicăi Melencu a fost deschis un dosar pentru dare de mită. Avocata acesteia, Carmen Obîrșanu, a acuzat că de fapt procurorii încearcă să o reducă la tăcere pe mama Luizei Melencu,  după ce aceasta a acuzat de mai multe ori că dosarul intrumentat de procurori privind uciderea fiicei sale nu are suficiente probe.

Citeşte şi Familia Luizei, scandal cu jandarmii în fata Tribunalului Olt la un nou termen în dosarul Caracal VIDEO

Decizie nouă în cazul Caracal. Ce se întâmplă acum cu Gheorghe Dincă!

Instanța a venit cu o decizie cu privire la cererea lui Gheorghe Dincă de strămutare a dosarului de la Tribunalul din Olt la cel din Slatina. Dosarul Caracal va fi în continuare judecat pe fond la Tribunalul Olt.

Gheorghe Dincă a susținut într-o videoconferință că vrea strămutarea dosarului pentru că nu are încredere în magistrații din Olt.

Carmen Obârșanu, Avocata familiei Melencu, acuză judecătorii că încearcă să acopere anumite lucruri în acest dosar și a făcut cerere de recuzare.

Citeşte şi Bunicul Luizei acuză o judecătoare de muşamalizare în cazul Caracal

„Am solicitat asistență juridică internațională. Să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei, după răpire. Au fost șase apelui de pe telefonul Luizei, în contextul în care Dincă era în altă locație. Ce se face în acest dosar, nu se face justiție.” spune aceasta.

„Dincă cred că primește niște promisiuni, alteori i se pare că sunt acoperite alte lucruri și este debusolat. I s-a sugerat de către judecătoare să nu dea declarații.” a mai spus avocata.

Când procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen, familiile celor două fete răpite, Alexandra Măceșanu și Luzia Melencu, au fost din nou față în față cu Gheorghe Dincă în sala de judecată de la Tribunalul Olt.

 


loading...