Mama Luizei Melencu, despre scrisoarea lui Gheorghe Dincă: ”Niște aberații pot să vă zic. Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarcă acasă”

Mama Luizei Melencu, reacție dură la adresa lui Gheorghe Dincă. Familia Melencu a primit o nouă scrisoare de la monstrul din Caracal prin care le solicită să colaboreze cu alt avocat în schimbul unor noi informații.

17 oct. 2022, 14:39
Mama Luizei Melencu, despre scrisoarea lui Gheorghe Dincă: ”Niște aberații pot să vă zic. Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarcă acasă”

Familia Luizei Melencu, una dintre fetele violate şi ucise de monstrul din Caracal, a primit o scrisoare de zece pagini din partea lui Gheorge Dincă în care le cere ajutorul pentru rejudecarea procesului și susține că Luiza trăiește.

Citește și Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Luizei: „Trăiește, eu mă rog mereu să apară”

În scrisoarea de zece pagini primită de Stelian Iordache, bunicul Luizei, prin care Gheorghe Dincă îi sfătuiește să renunțe la avocata Carmen Obârșanu și să-i solicite avocatului familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, să îi reprezinte și pe ei sunt numai aberații susține Monica Melencu, mama uneia dintre fetele dispărute fără urmă.

„Am primit o scrisoare de zece pagini, niște aberații pot să vă zic! Printre rânduri scria să să schimbăm și avocatul, lucru care nu se va întâmpla. Scrisoarea a fost probabil scrisă de un avocat sau de un procuror. În trecut au mai existat divergențe de opinie între avocatul Luizei și cel al Alexandrei. Nu cred că a scris el scrisoarea, pentru că nu este capabil să aibă un asemenea vocabular. El este un om simplu. Lui Dincă cred că i s-a promis ceva și nu s-au respectat unele lucruri, deoarece acum el a primit mai mulți ani de închisoare decât era înțelegerea lor la început. Eu așa cred! Știu că acum nu mai este nici la Penitenciarul din Craiova, l-au mutat undeva pe la Argeș. Cel mai probabil să nu se afle unele lucruri îl tot mută dintr-o parte în alta. El este acum ca un elev de clasa I, de șapte ani, toată lumea îl întreabă de toate. Îl plimbă așa să nu se stabilizeze unele informații.” , a declarat Monica Melencu, pentru Click.

Monica Melencu este convinsă că Luiza și Alexandra trăiesc, însă se îndoiește că fiica sa, se va mai întoarce acasă vreodată. Cu toate acestea, femeia este hotărâtă să lupte până în pânzele albe ca să se facă dreptate.

„Luiza nu cred că este moartă, trăiește! Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarcă acasă. Totul depinde de cercul în care se învârte. Cine știe ce face ea acum și pe unde este. Pe mâna cui a ajuns. Și Alexandra cred că este în viață, din punctul meu de vedere. Mă gândesc că nu ar fi fost luate și omorâte. Nu ar avea sens acest lucru. Ei pot face mulți bani pe spatele lor. Noi ne luptăm până în pânzele albe să facem dreptate, suntem niște oameni simpli, de la țară, nu știu dacă vom reuși într-un final. Noi nu avem puterea celor mari să îi putem învinge.”, a mai spus Monica Melencu.

Citește și Cazul Caracal. Câţi bani au obţinut autorităţile după ce au vândut bunurile lui Gheorghe Dincă. Casa monstrului din Caracal, scoasă la licitaţie