Mama Luizei Melencu: „Doamna Dincă a uitat sau nu vrea să recunoască, a spus că a violat-o Dincă”

Revin informații mai vechi în prim plan. Încă de la începutul anchetei, vecinii au dezvăluit presei că fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a fost abuzată de tatăl său și de aceea aceasta a plecat de acasă. Informațiile nu au fost niciodată confirmate de familie, însă acum surse din anchetă confirmă ipoteza dramatică. Daniela ar fi fost violată timp de 7 ani de Gheorghe Dincă, de la 11 la 18 ani. La 14 ani, fata a fost trimisă de acasă la bunicii din partea mamei, dar în vacanțe venea în casa părintească, unde era supusă ororilor.

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 19:19
Mama Luizei Melencu: „Doamna Dincă a uitat sau nu vrea să recunoască, a spus că a violat-o Dincă”

Elena Dincă, mama ei, ar fi știut ce se întâmplă, dar de frică nu ar fi luat atitudine, ci ar fi încercat doar să-și protejeze fata trimițând-o la părinții ei. Daniela s-a căsătorit cu un coleg de facultate foarte repede și astfel a reușit să se distanțeze complet de căminul familial. Apoi s-a angajat la o farmacie veterinară, de unde ar fi furat 12.000 de lei.

Tonel Pop, ameninţat de Dincă: „Şobolanule, te omor!”. Avocatul lui Dincă: „I-a zis doar că îl dă în judecată”

A fost depusă o plângere penală pe numele ei, dar conflictul s-a încheiat amiabil când ea a returnat banii. A mers în Italia, unde s-a angajat să aibă grijă de bătrâni. Aici l-a întâlnit pe Giorgio Albiero, un italian bogat, care i-a devenit concubin. Acesta a investit în România, în mai multe terenuri, inclusiv de vânătoare, dar a murit subit, iar întreaga avere i-a revenit Danielei, pe care o angajase inițial să aibă grijă de sora lui mai în vârstă.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a oferit o reacţie după ce avocatul Tonel Pop a spus că Gheorghe Dincă ar fi violat-o.  Daniela Dincă a transmis reporterilor României TV că nu intră în direct, ci va emite un comunicat scris legat de aceste bârfe.

Mama Luizei Melencu a intrat prin telefon la România TV şi a spus „doamna Dincă a uitat sau nu vrea să recunoască, a spus că a violat-o Dincă”. 

Iar punctul de vedere al Monicăi Melencu a fost susţinut şi de Tonel Pop. „Mi-a spus procurorul Pătuleanu. O am pe fata lui Dincă, spune că a fost violată de tatăl ei, dar nu vrea să dea în scris. Nu ştiu ce să fac cu ea!”, a spus Tonel Pop.