Mama Luizei Melencu: "Doamna Dincă a uitat sau nu vrea să recunoască, a spus că a violat-o Dincă"

Publicat: Luni, 02 Decembrie 2019 21:19 // Actualizat: Luni, 02 Decembrie 2019 21:19 // Sursa: romaniatv.net

Revin informații mai vechi în prim plan. Încă de la începutul anchetei, vecinii au dezvăluit presei că fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a fost abuzată de tatăl său și de aceea aceasta a plecat de acasă. Informațiile nu au fost niciodată confirmate de familie, însă acum surse din anchetă confirmă ipoteza dramatică. Daniela ar fi fost violată timp de 7 ani de Gheorghe Dincă, de la 11 la 18 ani. La 14 ani, fata a fost trimisă de acasă la bunicii din partea mamei, dar în vacanțe venea în casa părintească, unde era supusă ororilor.

Elena Dincă, mama ei, ar fi știut ce se întâmplă, dar de frică nu ar fi luat atitudine, ci ar fi încercat doar să-și protejeze fata trimițând-o la părinții ei. Daniela s-a căsătorit cu un coleg de facultate foarte repede și astfel a reușit să se distanțeze complet de căminul familial. Apoi s-a angajat la o farmacie veterinară, de unde ar fi furat 12.000 de lei.

Tonel Pop, ameninţat de Dincă: "Şobolanule, te omor!". Avocatul lui Dincă: "I-a zis doar că îl dă în judecată"

A fost depusă o plângere penală pe numele ei, dar conflictul s-a încheiat amiabil când ea a returnat banii. A mers în Italia, unde s-a angajat să aibă grijă de bătrâni. Aici l-a întâlnit pe Giorgio Albiero, un italian bogat, care i-a devenit concubin. Acesta a investit în România, în mai multe terenuri, inclusiv de vânătoare, dar a murit subit, iar întreaga avere i-a revenit Danielei, pe care o angajase inițial să aibă grijă de sora lui mai în vârstă.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a oferit o reacţie după ce avocatul Tonel Pop a spus că Gheorghe Dincă ar fi violat-o.  Daniela Dincă a transmis reporterilor României TV că nu intră în direct, ci va emite un comunicat scris legat de aceste bârfe.

Mama Luizei Melencu a intrat prin telefon la România TV şi a spus "doamna Dincă a uitat sau nu vrea să recunoască, a spus că a violat-o Dincă". 

Iar punctul de vedere al Monicăi Melencu a fost susţinut şi de Tonel Pop. "Mi-a spus procurorul Pătuleanu. O am pe fata lui Dincă, spune că a fost violată de tatăl ei, dar nu vrea să dea în scris. Nu ştiu ce să fac cu ea!", a spus Tonel Pop. 

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caz Caracal Daniel Dinca Gheorghe Dinca viol fiica Dinca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H