Mama Luizei Melencu, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi”

Luiza Melencu a dispărut acum un an, pe 14 aprilie 2019, din Caracal. Ancheta a stabilit că puştoaica a fost răpită de Gheorghe Dincă, sechestrată timp de mai multe zile, violată şi ucisă, apoi trupul i-a fost ars şi cenuşa aruncată la liziera unei păduri. Georgeta Melencu, mama fetei, nu crede că fiica sa a fost ucisă, ci traficată.

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 04:26
Mama Luizei Melencu, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi”

Monica Melencu, mama Luizei, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care descrie ce sentimente o încearcă, la un an de când n-a mai auzit glasul copilei sale şi nici nu ştie exact ce s-a întâmplat cu ea.

Dacă aş putea să mă întorc în timp…. aş face-o doar pentru a deschide bine ochii, ca să văd ce înainte nu vedeam. Aş vrea să mă întorc în timp doar pentru a retrăi, fie şi pentru câteva minute, frumoasele clipe alături de fiinţele dragi mie. Pentru o mamă, cele mai dragi fiinţe sunt copiii. Dar cum nu pot să fac o întoarcere în timp, nu pot decât să dau frâu liber mâniei, durerii, disperării ce au cuprins toată fiinţa mea de când tu, LULU, regina lui mami, nu mai eşti lângă mine. Azi, 14 aprilie, se împlineşte un an de când puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi, de oameni fără frică de Dumnezeu. Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost şi sunt lângă mine, mulţumesc şi acelora care mi-au denigrat familia şi aţi aruncat cuvinte grele. Nu aţi făcut altceva decât să mă faceţi mai puternică, mai încrezătoare în forţele mele şi promit că voi lupta până când adevărul va ieşi la iveală. (…) Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, aducându-mi puiul drag acasă. Mami te iubeşte cu toată fiinţa, LULU, puiul meu scump“, a scris Georgeta Melencu.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă, cel care a răpit fetele, dar şi la Ştefan Risipiceanu, acuzat că a violat-o pe una dintre ele.

Potrivit comunicatului DIICOT, în 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, Dincă a  observat-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani,  aşteptând în locul numit “a Văduvei” şi ”prin inducere în eroare, prin răpire şi prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, inculpatul  a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte  “la ocazie”),  determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”.

”Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susţinute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioşti unde a oprit şi, utilizând violenţa fizică şi verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranţă a banchetei din spate. Ulterior, inculpatul  a transportat victima cu autoturismul, la locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinţei victimei, care s-a opus şi a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele şi geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat”, notează DIICOT.

Citeşte şi Caz Caracal. Gheorghe Dincă, desfigurat în bătaie în puşcărie

Dincă a  aruncat din mers telefonul mobil al victimei  în vegetaţia de pe marginea drumului naţional E 70 şi ”a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală ţinând-o permanent imobilizată de pat cu un lanţ metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini şi la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conţinutul constitutiv al infracţiunii de „trafic de persoane””.

Conform procurorilor, ”prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală”, Gheorghe Dincă a întreţinut în mod repetat, mai multe raporturi sexuale cu fata, ”la unul dintre aceste acte materiale, săvârşit în cursul zilei de 14.04.2019, după orele 12.00, participând simultan” şi Ştefan Risipiceanu.