Mama Natură a făcut striptease, tatăl ei a privit din public. Vezi ce reacţie a avut după show

Roxana Ionescu a făcut senzaţie vineri seara, la proba de striptease, la “Dansez”. Complet dezinhibată, blonda a făcut un show incendiar, uitând pentru câteva minute că tatăl ei priveşte din public. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 11:55
Mama Natură a făcut striptease, tatăl ei a privit din public. Vezi ce reacţie a avut după show

Roxana s-a dezbrăcat, s-a mişcat lasciv şi şi-a posedat partenerul, o privelişte pe care nu mulţi taţi o pot privi cu inima deschisă. Se pare însă că al ei, a înţeles că este vorba despre un act artistic şi despre un concurs cu miză mare, şi a făcut imposibilul să accepte situaţia.

„Ca bărbat, a fost super, privind din punctual de vedere al unui bărbat. Ca părinte…, dar oricum, e iertat copilul! A fost iertat pentru că ştiu pentru ce munceşte, pentru ce se zbate: să ajute un alt suflet chinuit”, a mărturisit bărbatul.

 
Roxana Ionescu a fost cea care a lăsat asistenţa cu gura căscată, când la finalul reprezentaţiei s-a sărutat pătimaş cu coregrafa. Pentru reprezentaţie a primit 10 pe linie.
 
 
Numărul de striptease oferit de Nicoleta Luciu şi partenerul ei, Attila Hainer, a fost în aceeaşi notă ca şi până acum: incitant.

Şi „bebeluşa” Oana Ioniţă a reuşit să ridice juriul în picioare cu numărul de striptease în care a interpretat rolul unei profesoare perverse. Dansul ei deosebit de provocator a primit, de asemenea, 10 pe linie.