Mama poliţistului Bogdan Gigină, un mesaj tulburător la 5 ani de la moartea fiului ei: „Ani goi, pustii, plini de dor, amărăciune”

Mama poliţistului Bogdan Gigină, decedat în urmă cu cinci ani după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, a scris un mesaj emoţionant pe Facebook.

RomaniaTV.net
17 oct. 2020, 07:45
Mama poliţistului Bogdan Gigină, un mesaj tulburător la 5 ani de la moartea fiului ei: „Ani goi, pustii, plini de dor, amărăciune”

Azi te comemoram băiatul meu. Au trecut cinci ani de cind mama nu ţi-a mai auzit glasul, nu ţi-a văzut fetisoara, nu am mai făcut lucruri impreuna… cinci ani goi, pustii, plini de dor, amărăciune, durere,furie, revolta, neputinţă.. Te iubim Cosmin pină la sfirsit şi dincolo de el!”, a scris pe Facebook mama poliţistului Bogdan Gigină.

Azi te comemoram băiatul meu. Au trecut cinci ani de cind mama nu ți-a mai auzit glasul, nu ți-a văzut fetisoara, nu am…

Publicată de Gigina Carmen pe Vineri, 16 octombrie 2020

În seara de 20 octombrie 2015, agentul de poliţie Gigină Bogdan-Cosmin, în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident de circulaţie pe o stradă din municipiul Bucureşti, în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, victima Gigină Bogdan-Cosmin făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului Oprea Gabriel, care preceda în trafic autoturismul în care se afla ministrul. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa către locuinţa sa”, afirmă procuorii DNA în rechizitoriu.

Conform DNA, accidentul rutier care a determinat decesul poliţistului Gigină s-a produs ca urmare a nerespectării de către Gabriel Oprea, Petre Mazilu şi General MPM Impex SRL a dispoziţiilor legale şi a măsurilor de prevedere pentru exercitarea unor activităţi. În ceea ce-l priveşte pe Gabriel Oprea este vorba despre însoţirea sa de către poliţişti rutieri, iar în cazul lui Petre Mazilu şi al firmei pe care o administra,  lucrările făcute la carosabil.

În decembrie 2019, Tribunalul Bucureşti a dispus începerea judecăţii pe fond în dosarul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, însă decizia nu a fost definitivă, fiind contestată la Curtea de Apel. Anul. acesta, în 10 iulie, Curtea de Apel Bucureşşti a decis că dosarul este întocmit legal, astfel că procesul poate începe. 

Părinţii lui Bogdan Gigină au cerut în repetate rânduri urgentarea dosarului.