Mama pompierului ucis alături de soție în Bran e sfâșiată de durere. Mărturii cutremurătoare: „Ușa era spartă la intrare cu un topor”

Mama pompierului ucis împreună cu soția lui, în locuința lor din Bran, e în stare de șoc. Femeia încă speră că se va trezi și va afla că totul a fost doar un coșmar.

16 ian. 2023, 19:23
Mama pompierului ucis alături de soție în Bran e sfâșiată de durere. Mărturii cutremurătoare: „Ușa era spartă la intrare cu un topor”

Sunt momente grele în familia lui Nicu și a Alexandrei. Nimeni nu își explică de ce li s-a întâmplat o asemenea tragedie. Cei doi soți au fost uciși cu bestialitate în locuința lor din Bran, iar principalul suspect este vărul lor.

Nicu și Alexandra au fost găsiți fără suflare în propria casă, în localitatea Șimon, comuna Bran. Colegii bărbatului, îngrijorați că nu a ajuns la muncă și nici nu răspundea la telefon, au luat legătura cu rudele. O cumnată a mers la locuința lor și i-a găsit cu capetele zdrobite. Un văr al bărbatului e principalul suspect, iar oamenii legii l-au prins. Motivul crimei ar fi o bucată de teren din cauza căreia aveau tot mai des conflicte în ultimul timp.

Citește și Nicu și Alexandra sunt cei doi soți uciși la Bran. Criminalul a intrat peste ei în casă după ce a spart ușa cu toporul

Nicu avea 38 de ani și era angajat la stația SMURD din Moieciu. Soția sa, Alexandra, avea 32 de ani și lucra ca asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Anul trecut făcuseră nuntă și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament, potrivit bizbrasov.ro.

Mama pompierului ucis: „Ușa spartă la intrare cu un topor. A strigat la noră”

Mama pompierului a făcut primele declarații despre tragedie. „Pe 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu băiatul cel mic. Aproape de spital îl sună pe fiul meu pe Cristi, șoferul un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon trebuia să mă schimbe. A sunat Cristi pe taică-s-o pe soțul zice tati, repede acuma du-te la Nicu, zice că e târziu să fi ducă la servici, ia vezi ce este? A văzut ușa spartă la intrare, e de topor că e foarte groasă şi a strigat la noră”, a spus plângând mama lui Nicu, potrivit Antena 3.

Citește și El e principalul suspect al crimelor de la Bran. Bărbatul care i-ar fi ucis pe Nicu și Alexandra a fost prins de oamenii legii

Cumnata celor doi a fost cea care a făcut descoperirea macarbă. S-a dus la locuința acestora și i-a găsit cu capetele zdrobite.

„Eu am intrare prima. Bănuiesc că e spartă uşa şi ei sunt morți amândoi în dormitor. În toiul nopții a fost ceva. A intrat cineva peste ei în casă. Au avut altercații cu vecinul de sus. Avea proces deschis cu el”, spune şi cumnata bărbatului ucis.