Mama Sânzianei Buruiană, pensie de 26.000 de lei pe lună! Cum a ajuns să încaseze suma uriaşă

Corina Buruiană, mama Sânzianei Buruiană, a fost judecător la Curtea de Apel București până în 2009. De când a ieșit la pensie, suma pe care o primește lunar a crescut de cinci ori, așa încât a ajuns acum la 26.000 de lei!

06 aug. 2021, 16:35
Mama Sânzianei Buruiană, pensie de 26.000 de lei pe lună! Cum a ajuns să încaseze suma uriaşă

Mama Sânzianei Buruiană, pensie de 26.000 de lei pe lună! Sânziana Buruiană este cunoscută de ani buni în showbiz-ul românesc, însă după ce s-a căsătorit cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf şi a născut două fetiţe s-a retras din luminile reflectoarelor. Vedeta a făcut parte din emisiunea „Mămici de pitici cu sclipici”,  unde și-a expus viața personală.

Mama Sânzianei Buruiană, pensie de 26.000 de lei pe lună

Sânziana Buruiană a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat Masterul cu nota 10, iar mama ei a fost magistrat. În ceea ce-l privește pe tatăl vedetei, acesta a lucrat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat în calitate de consilier superior. În 2019, Viorel Buruiană a murit! Corina Buruiană a fost judecător la Curtea de Apel București până în anul 2009 și, de când a ieșit la pensie, suma pe care o primește lunar a crescut de cinci ori! Potrivit wowbiz.ro, în urmă cu doi ani, la data ultimei declarații de avere depusă de soțul ei, Corina Buruiană încasa anual de la statul român suma de 312.043 de lei, adică ceva mai mult de 26.000 de lei pe lună. Altfel spus, femeia încasa 5.200 euro pe lună!

Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună

În declarația de avere a familiei Buruiană apar și două case, una în Tâncăbești de circa 265 mp și o casă de vacanță la Sinaia. Mai mult, soții Buruiană dețineau două terenuri, unul în Prahova și altul în Ilfov, câteva conturi bancare cu sume destul de mici dar și trei credite care totalizau, în 2019, aproape 600.000 de lei.

Jean Paler are probleme cu banii. Pensia şocantă pe care o primeşte artistul ajuns la 68 de ani