Mamă și fiică, găsite moarte într-o casă părăsită și incendiată din Botoșani. Soțul femeii a fost săltat de Poliție

O mamă și fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită din județul Botoșani. Cei două ar fi ajuns acolo după ce femeia s-a certat cu soțul și nu a avut unde să se refugieze.

05 nov. 2023, 10:46
Mamă și fiică, găsite moarte într-o casă părăsită și incendiată din Botoșani. Soțul femeii a fost săltat de Poliție
Mamă și fiică, găsite moarte într-o casă părăsită și incendiată din Botoșani. Soțul femeii a fost săltat de Poliție

Caz șocant în Botoșani: mamă și fiică găsite moarte într-o casă părăsite. Un bărbat a fost reținut de polițiști în acest sens, fiind vorba chiar despre soțul femeii. Cele două victime au fost găsite fără suflare și cu arsuri pe corp, iar femeia fusese înjunghiată înainte de incendiu.

Citește și: Crimă șocantă în Zalău! Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani

Mamă și fiică, ucise și incendiate de capul familiei

Sâmbătă, în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință, din comuna Manoleasa, este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens. Martorii s-au mobilizat și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. Iniţial s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum, asta pentru că în cameră s-au găsit mai mulţi coceni arși într-un lighean metalic. Poliţiştii au descoperit apoi că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului, astfel că au început cercetările pentru crimă. Soțul femeii, în vârstă de 53 de ani, este în custodia Poliţiei.

Totul ar fi început în urmă cu mai multe zile, când femeia s-a certat cu soțul ei și a plecat de acasă. S-a refugiat acasă la mama sa pentru câteva zile, însă bătrâna nu a mai putut să le găzduiască pe ea și pe fetița de 14 ani, astfel că femeia a plecat unde a văzut cu ochii. Au găsit o casă părăsitp unde s-au adăpostit, însă nu pentru mult timp.

Când echipajele de prim-ajutor au ajuns la fața locului, au fost identificate două persoane, o femeie de 47 de ani și o minoră de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului, dar și mai multe alte răni. În consecință, în urma verificărilor, tatăl fetiței și soțul femeii a fost identificat și săltat de oamenii legii pentru audieri. El este acuzat că le-a ucis pe cele două, urmând, cel mai probabil, să fie pedepsit pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav.

Cercetările au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citește și: Condamnat la închisoare pentru o crimă comisă de fratele lui geamăn. Bărbatul nevinovat a fost eliberat după 20 de ani