MAMĂ şi FIICĂ, la un pas de MOARTE în CADĂ după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

O mamă şi fiica ei de 3 ani din Paşcani au fost găsite intoxicate cu monoxid de carbon în cadă. Cele două au fost descoperite de soţul femeii; el a sunat la 112, apoi a fugit cu fetiţa la spital. Mama şi fiica sunt acum în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa lor.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 13:37
MAMĂ şi FIICĂ, la un pas de MOARTE în CADĂ după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Clipe de groază pentru o familie din Paşcani, judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a găsit soţia şi fiica de 3 ani inconştiente, în cada plină cu apă. Cele două se intoxicaseră cu monoxid de la carbon de la soba din încăpere. Amândouă sunt în stare gravă, potrivit România TV.

Citeşte şi TRAGEDIE în Suceava. Un copil lăsat singur acasă A MURIT intoxicat cu monoxid de carbon

Când s-a întors de la serviciu, bărbatul şi-a găsit soţia şi fiica în cadă, sub apă, inconştiente. Fără să stea pe gânduri, omul a sunat la 112, apoi a luat-o pe fetiţă în braţe şi a fugit la spital. Femeia de 22 de ani a fost adusă la spital cu ambulanţa. Atât ea, cât şi fiica ei de 3 ani erau în stare gravă, iar medicii din Paşcani au decis să le trimită la Iaşi.

Citeşte şi Restaurantul UCIGAŞ: O persoană a murit şi 28 au fost intoxicate cu monoxid de carbon

A fost resuscitată, s-a reuşit repornirea cordului după 30 de minute de asistolă iar starea ei acutală este de comă profundă postresuscitare„, a declarat Diana Cimpoesu, purtător de cuvânt Spitalul Sf. Spiridon

Cele două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la sobă din baie.