Mamă și fiu găsiți morți în casă. Băiatul a decedat de câteva zile, iar femeia s-ar fi sinucis

Descoperire șocantă într-un apartament din Timișoara. O mamă și fiul ei au fost găsiți morți în casă după ce o vecină a sunat la 112. Băiatul de 25 de ani avea probleme de sănătate și se pare că a murit de câteva zile, iar mama lui a decis să își ia viața. Femeia era în depresie după ce în urmă cu câteva luni și-a pierdut și părinții.

10 ian. 2024, 08:40
Mamă și fiu găsiți morți în casă. Băiatul a decedat de câteva zile, iar femeia s-ar fi sinucis

Scenele teribile au avut loc într-un apartament din zona Spitalului Județean Timișoara. Un tânăr și mama lui au fost găsiți morți în locuință. Alarma a fost dată de o vecină care nu o mai văzuse de mult timp pe femeie și care i-a tot bătut la ușă. Pompierii au spart ușa apartamentului si au pătruns în casă. În bucătăria locuinței au găsit-o pe femeie spânzurată, iar fiul ei zăcea fără suflare pe pat.

Citește și: Accident pe „Drumul Morţii” în care au fost implicate 8 persoane. UPDATE: doi copii au murit

Din primele informații, băiatul ar fi avut probleme de sănătate și cel mai probabil a murit în somn. Mama lui nu a suportat durerea și a decis să își pună capăt zilelor. Femeia ar fi fost într-o depresie, după ce, în urma cu doar câteva luni, i-au murit și părinții.

Citește și: Situație ca în filme la Vaslui! O asistentă a ajutat o gravidă să nască, după ce a ajuns la ea cu o mașină off-road. Ambulanța rămăsese blocată în nămeți

Cele două trupuri neînsuflețite au fost preluate de angajații de la Medicină Legală. Conform procedurii, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.