Mama şoferului ucis de interlopi la Bolintin Vale nu ştie nici acum de moartea fiului său. Jandarmii au împânzit străzile, după zvonul că romi din şapte comune ar urma să vină în oraş

Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit sâmbătă orașul Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu, în ziua înmormâtării şoferului de microbuz ucis în mijlocul străzii de interlopi.

15 ian. 2022, 13:18
Mama şoferului ucis de interlopi la Bolintin Vale nu ştie nici acum de moartea fiului său. Jandarmii au împânzit străzile, după zvonul că romi din şapte comune ar urma să vină în oraş

Şoferul ucis în plină stradă este condus sâmbătă pe ultimul drum. Întreaga comunitate din Bolintin Vale a participat vineri noaptea la priveghi, iar soţia bărbatului nu s-a dezlipit de sicriu şi a vegheat în permanenţă la căpătâiul acestuia. Bărbatul era tatăl a doi copii mici şi îţi întreţinea şi mama bolnava, care nici acum nu a aflat de tragedie, după cum transmite România TV.

Între timp, zeci de polițiști și jandarmi au împânzit orașul, aceştia urmînd să rămână la Bolintin și după înmormântare, pentru a preveni un posibil conflict. Sunt filtre care verifică mașinile suspecte, mai ales microbuze, pentru a nu exista persoane care să intre în localitate cu gând de răzbunare după cele întâmplate în ultimele zile.

Citeşte şi Şeful IPJ Giurgiu, dat afară după scandalul de la Bolintin. Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a-i linişti pe localnicii revoltaţi de moartea unui şofer UPDATE

De asemenea, sunt echipaje de jandarmerie pe strada unde sunt locuințele suspecților în crima care a avut loc duminică. Deocamdată, interlopii și familiilor lor au fugit din localitate, dar autoritățile cred că se vor întoarce ca să-și mai ia din bunurile abandonate în gospodării. De asemenea, România TV relatează despre clanuri de romi din şapte comune din jur care ar urma să ajungă în localitate.

Citeşte şi Şofer de microbuz, ucis cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Cumnatul bărbatului rupe tăcearea: „Trei dintre agresori sunt încă în libertate”


loading...
Partenerii noștri