Mamaia, staţiune plină de fiţe şi de hoţi VIDEO

Canicula şi criza s-au simţit mai puţin la mar în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Tinerii dornici de distracţie au petrecut ore în şir pe plaja din Mamaia, unde nu aveai unde să arunci un ac. Ţinutele de plajă sunt şi ele ultima fiţă, iar cocktailurile colorate nu lipsesc din mâinile celor care au umplut până la refuz baldachinele amplasate pe plajă.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 06:00

Tinerii au petrecut ca-n filme pe litoral, cu ochelari de soare şi cocktailuri colorate în mână. Domnişoarele au etalat costume de baie in tendinţele verii şi au purtat accesorii care să le dea un aer de… Saint-Tropez. Opulenţa afişată la plajă reprezintă însă şi o tentaţie mare pentru hoţi.

Paharele sunt întotdeauna pline pe plajele de fiţe din Mamaia. Aici ajung cei dispuşi să lase o leafă într-o singură noapte de sâmbătă. Şi de pe o asemenea plajă, nu au cum să lipsească dansatoarele şi dansatorii, care încing atmosfera şi mai tare decât o fac gradele din termometre. Toată lumea e pusă pe distracţie şi pe cheltuială.

Faptul că plajele sunt pline este însă mană cerească pentru hoţi. Pentru a preveni furturile şi pentru a interveni la nevoie, zeci de poliţişti patrulează pe plaje şi împart turiştilor pliante care conţin sfaturi pentru a nu fi jefuiţi. Puţini sunt însă cei care ţin cont de aceste sfaturi, iar autorităţile au de a face cu o mulţime de reclamaţii privind furturi de pe plajă.

În acest weekend pe plajele de pe litoralul românesc au fost aproximativ 200 de mii de turişti.

CITEŞTE ŞI: Turistă, bătută într-un restaurant din Mamaia