Noi dezvăluiri în dosarul Caracal. Încă o fată luată cu forţa în maşina lui Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat cu ea

Informație de ultimă oră în dosarul Caracal. Potrivit unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă a mai răpit o tânără, dar fata a reușit să scape din mâinile criminalului. La întreaga scenă a fost martoră fiica unei polițiste, transmite România TV.

08 ian. 2020, 13:46
Noi dezvăluiri în dosarul Caracal. Încă o fată luată cu forţa în maşina lui Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat cu ea

O tânără, fiica unei poliţiste, a declarat că a fost martoră la o posibilă tentativă de răpire comisă de bărbat.  Fata le-a povestit anchetatorilor că a văzut cu ochii ei cum o tânără a sărit din maşina lui Dincă, în Craiova.

Fata a povestit ca a oprit, iar monstrul din Caracal i-a zis ca o luase pe fata la ocazie, ca n-a vorbit nimic cu ea in mașina și deodată a deschis portiera și a sărit. Dincă a rugat-o pe șoferița sa-i dea numărul de telefon și a rugat-o sa-i fie martoră dacă acea fata merge la poliție și declara altceva.

Fata politistei l-a văzut cu parul alb și l-a crezut. I-a dat numărul, însă Dincă a început s-o terorizeze cu telefoanele sa se întâlnească. Fata a zis ca-i nebun și i-a blocat numărul.

Citeşte şi: Decizie de ultima oră în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, adus de urgenţă la DIICOT

Gheorghe Dincă a fost adus miercucri la DIICOT. Programat pentru joi la o nouă audiere, după cum chiar el a cerut, Gheorghe Dinca vrea acum să afle ce probe au anchetatorii împotriva lui pentru a-şi pregăti declaraţia.

Reaudierea în cazul Caracal vine chiar în săptămâna în care procurorii se pregătesc să îl trimită în judecată pe Gheorghe Dincă. 

Citeşte şi FBI a întocmit două rapoarte în Cazul Caracal. Americanii cer reaudierea lui Dincă. „Luiza nu este moartă”

În aceste condiții, este posibil ca Gheorghe Dincă să fie trimis în judecată doar pentru uciderea Alexandrei Măceşanu, pentru care procurorii susţin că au probe suficiente. Cercetările ar putea continua în cazul dispariţiei Luizei Melencu.

Mama Luizei este şocantă de declaraţia lui Gheorghe Dincă. 

„Pot sa va zic ca am rămas fără cuvinte ieri. Am ramas socati. E un film regizat, regizorii sunt procurorii, iar el face pe actorul. Ce urmareste Dinca? O pedeapsa mai mică. Daca el vede ca noi zicem mereu ca nu probe la dosar…. Sperante am avut mereu. Pentru mine Luiza nu e moarta, asta zic procurorii, dar noi niciodata. Între procurori și Dincă s-a făcut o înțelegere, eu așa cred.Voi face orice să aflu adevărul, nu ma opresc aici, o sa fac orice pentru fiica mea”, a declarat mama Luizei la DIICOT.

Citeşte şi: Informaţie bombă în cazul Caracal. Ce s-a întâmplat cu oasele găsite de jurnaliştii România TV în lizera pădurii