Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj, mort la pescuit. Barca în care se afla s-a răsturnat în Dunăre

Claudiu Buzatu (42 de ani), directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din județul Dolj, a murit, sâmbătă, după ce barca în care se afla la pescuit s-a răsturnat în Dunăre. Tragedia s-a produs în dreptul localității Desa din județul Dolj.

15 ian. 2022, 20:05
Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj, mort la pescuit. Barca în care se afla s-a răsturnat în Dunăre

Claudiu Buzatu s-a răsturnat cu barca în Dunăre împreună cu un alt bărbat. Partenerul lui de pescuit a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la spital.

Claudiu Buzatu s-a răsturnat cu barca în Dunăre

În cursul acestei zile, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit. În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat”, transmite IPJ Dolj.

Citeste si Mama şoferului ucis de interlopi la Bolintin Vale nu ştie nici acum de moartea fiului său. Jandarmii au împânzit străzile, după zvonul că romi din şapte comune ar urma să vină în oraş

Reprezentanţii ISU au precizat că Buzatu era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Claudiu Buzatu a fost şi viceprimar în Poiana Mare timp de două mandate.

Citeste si Alertă în Timișoara! Doi bărbați manevrau în plină zi o armă într-un taxi! Autoritățile au intervenit de urgență!


loading...
Partenerii noștri