Managerul Spitalului din Găeşti, după ce a vrut să vaccineze pe oricine pentru a nu irosi dozele: Mi s-a schimbat viaţa

Managerul Spitalului din Găeşti a povestit că viaţa sa s-a schimbat după ce a scris pe Facebook că va administra vaccinul anti-covid oricui dorește, ca să nu se irosească dozele.

10 ian. 2021, 23:16
Managerul Spitalului din Găeşti, după ce a vrut să vaccineze pe oricine pentru a nu irosi dozele: Mi s-a schimbat viaţa
Managerul Spitalului din Găeşti, după ce a vrut să vaccineze pe oricine pentru a nu irosi dozele: Mi s-a schimbat viaţa

Managerul Spitalului din Găești a povestit cum i s-a schimbat viața după celebra postare în care spunea că va administra vaccinul anti-covid oricui dorește, ca sa nu se irosească dozele.

Managerul Spitalului din Găeşti: Viaţa mea s-a schimbat

„Viața mea s-a schimbat în sensul că nu mai pot să răspund la telefon pentru că sună încontinuu. Dar asta este un lucru care pe mine mă bucură foarte mult. Foarte mult! Pentru că asta înseamnă că lumea dorește să se vaccineze. Este incredibil.

Telefonul meu sună, se descarcă până la prânz, fără să răspund. Sună încontinuu. Și dacă răspund din când în când va rog ‘vreau să vin să mă vaccine’.

Eu pot să vaccinez cinci oameni la fiecare sfert de ora. Deci 20 pe ora. În 12 ore, cât trebuie să funcționeze un centru de vaccinare, ar fi 240 pe zi. Dacă aș mai face încă o linie de vaccinare paralelă, mai vaccinez încă pe-atât”, a povestit Laurențiu Belușică la Antena 3.

Citeşte şi Directorul DSP Dâmbovița aruncă bomba: Managerul de la Găeşti nu a vaccinat nicio persoană care să nu fie eligibilă

„S-a spus despre mine că vreau să vaccinez la întâmplare de pe stradă”

„S-a spus despre mine că vreau să vaccinez la întâmplare de pe stradă. Să fim serioși. Omul acela trebuie să intre în sistemul electronic, pentru că trebuie să vină și peste 21 de zile.

La noi în spital au murit 7 din 700 de pacienți COVID-19. Cazuri grave. Toți aveau comorbitati. Boli grave. Eu nu vreau nimic pentru mine. Mie Dumnezeu mi-a dat mult mai mult decât am cerut. Eu când am terminat Facultatea am cerut foarte puțin. Și am primit atât de mult că nu pot să duc.

Nu material, din toate punctele de vedere. Mi-a dat atât de mult că nu pot duce. Deci nu vreau nimic pentru mine, vreau pentru pacienții mei. Dacă pacienții mei sunt mulțumiți, sunt atât de fericit că nu va puteți imagina”, a mai povestit medicul.

Reamintim că este anchetă la Spitalul Orășenesc Găești, după ce managerul a anunţat că oricine se poate vaccina, indiferent de vârstă.

„A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Găeşti. Administrăm vaccinul anticovid oricărei persoane care se prezintă voluntar la centru”, a scris pe Facebook Laurenţiu Beluşică.

Zeci de utilizatori ai reţelei sociale au reacţionat la anunţul medicului, unii dintre ei arătându-se interesaţi să primească serul.