Mănâncă mai des aceste legume pentru un abdomen plat

Legumele ar trebui să fie nelipsite de la orice masă. Asemeni paharului de apă ce trebuie băut înainte de orice activitate pe care vrei să o desfășori.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 07:41
Mănâncă mai des aceste legume pentru un abdomen plat

Am putea spune că legumele se împart în două categorii și anume cele care conțin amidon ( cel mai bun exemplu fiind cartoful) și cele care nu au deloc amidon.

Anumite legume îți pot oferi senzația de sațietate mult mai repede și o pot menține un timp mult mai îndelungat, în felul acesta într-un timp relativ scurt vei vedea diferențe bune în ceea ce privește stratul adipos de la nivelul abdomenului. Și asta tocmai din cauza faptul că menținând senzația de sațietate timp îndelungat, te vei ține la distanță de mâncarea nesănătoasă și de orice altă tentație nesănătoasă.

Citeşte şi Descoperă condimente care îţi stimulează sistemul imunitar

Consumă rondele de legume

Vrei să ronțăi ceva seara când stai în fața televizorului și în același timp să fie sănătos? Atunci prepară-ți chipsuri sănătoase din legume.

Una dintre cele mai sănătoase legume, prietenă de altfel cu silueta ta este morcovul. Gustos, sațios, îl poți consuma atât în stare crudă cât și gătită, simplu sau în salată.

Nu te mai gândi la numărul de calorii atunci când consumi legume, important este să nu fie prăjite.

Țelina are efect diuretic

Despre țelină se spune că este bună pentru bărbați, ei bine, această legumă este bună pentru oricine și poți consuma atât frunzele cât și rădăcina de la ea.

Contribuie la procesul de digestie, stimulâng pofta de mâncare și în același timp oferind un veridic efect diuretic care va susține eliminarea toxinele prin intermediu urinei.

Fiind slab calorică, țelina te va ajuta să pierzi rapid atât în centimetri cât și în kilograme.

Fie că alegi să o consumi sub formă de saltă, fie sub formă de suc sau smoothie, țelina este extrem de delicioasă și sănătoasă.

Citeşte şi Vrei abdomen plat? Iată ce să mănânci ca să NU ai burtă

Conopida, sursă bună de fibre

Vrei să slăbești? Ai probleme cu digestia? Tranzitul întestinal îți dă mari bătăi de cap? Atunci consumă cât de des poți conopidă mai ales în stare crudă.

Fiind bogată în fibre alimentare, fitonutrimenți, antioxidanți cât și vitamine mai ales vitamina C este o variantă extrem de sănătoasă și sațioasă. Poate înlocui cu brio spre exemplu piureul de cartofi, aceasta neavând deloc amidon.

Carnea o poți înlocui cu ciupercile, acestea din urmă putând fi asociate cu orice altă legumă sau proteină. Ciupercile fiind sărace în calorii însă bucurându-se de o cantitate mare de fibre care totodată furnizează și foarte multe vitamine și minerale organismului uman, în special vitaminele B2, B3, B5.

Castravetele te hidratează bine

Având un conținut bogat de apă, peste 95%, castravetele este cap de afiș în cazul curelor de slăbire și mai ales dacă vrei să scapi de țesutul adipos de pe abdomen.

Proprietățile sale diuretice te vor ajuta să scapi mai rapid și într-un mod facil de toxinele acumulate în organism.

Află care sunt cele mai eficiente exerciții pentru abdomen AICI.